Cum râde Mircea Badea de Laura Codruța Kovesi. Ce poreclă i-a pus

Cum râde Mircea Badea de Laura Codruța Kovesi. Ce poreclă i-a pus
Cum râde Mircea Badea de Laura Codruța Kovesi

Deși abia s-a declarat pandemie, Mircea Badea își păstrează spiritul glumeț și face asocieri între context și…Laura Codruța Kovesi. Ce poreclă i-a dat realizatorul TV?

Cum râde Mircea Badea de Laura Codruța Kovesi?

Mircea Badea și Laura Codruța Kovesi sunt într-un război de mult. În 2016, prezentatorul TV anunța că o da în judecată pe Kovesi, după ce atât el, cât și Mihai Gâdea au vorbit la Antena 3 despre posibile implicări ale procurorului în dosarul trustului de presă Intact cu RCS-RDS. Dosarul de șantaj a fost înregistrat pe 19 aprilie 2013 la Parchetul General, iar la scurt timp a fost declinat la DNA.

Însă, în acea perioadă, Kovesi nu era șefa DNA, ci ocupa funcția de înalt reprezentant la misiunea României la Bruxelles pe probleme de justiție și lupta anticorupție. În replică la reacția lui Kovesi, Badea a anunțat pe blog și pe Facebook că o dă în judecată pe aceasta.

Ce poreclă i-a pus?

În februarie 2019, Badea amintea din nou de Kovesi, în emisiunea pe care o prezintă. Realizatorul TV transmitea că așteaptă  momentul ca Laura Coduța Kovesi să fie pusă sub acuzare, ca mai apoi să intre la închisoare.

 

View this post on Instagram

 

Cov(es)id19

A post shared by @ mirceabadeareal on

Sentimentele pentru Kovesi nu s-au schimbat în 2020. Mai mult, în contextul dramatic în care ne aflăm, prezentatorul a făcut haz de necaz, implicând-o și pe fosta șefă DNA. Vedeta Antena 3 i-a contopit și asemănat numele cu cel al virusului care a luat deja prea multe vieți: „Cov(es)id19”.

COVID-19

COVID-19 este abrevierea din englezescul ”coronavirus diseasse 2019”, de asemenea cunoscut sub numele de sindromul respirator acut 2019-nCoV, sindromul respirator acut sever 2 și pneumonia Wuhan. El este un sindrom respirator viral cauzat de coronavirusul sindromului respirator acut sever 2 (SARS-CoV-2) și este sindromul implicat în pandemia de coronavirus 2019-20. Modul primar de infecție la om este transmiterea om-om, care are loc prin picături de secreții respiratorii de la persoane infectate ce sunt expulzate prin strănut, tuse sau expirație.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI