Cum poți vota câștigătorul Românii au Talent. Unde trebuie să dai mesaj pentru finala de la PRO TV

Cum poți vota câștigătorul Românii au Talent. Unde trebuie să dai mesaj pentru finala de la PRO TV
Cum poți vota câștigătorul Românii au Talent. Unde trebuie să dai mesaj pentru finala de la PRO TV

Finala Românii au talent este în toi, astfel că românii vor afla cine este câștigătorul celui de-al zecelea sezon. Numerele sunt pregătite de acasă de cei zece câștigători ai Golden Buzz-ului, și anume, Aura Marcu, Daria Călugăru, Duo Maintenant, Erno Varga, Gennady Tkachenko, Mihai Țigaret, Radu Palaniță, Sara Ardeleanu, Siena Vușcan, Theodor Marcu.

Cum poți vota câștigătorul de la Românii au Talent, sezonul 10

Mai mult decât atât, în finală, pe lângă premiul mult dorit de 120.000 de euro, vor exista și premiul pentru locul 2, în valoare de 20.000 de euro, și premiul pentru locul 3, în valoare de 10.000 de euro.

Talentul este la ei, dar votul e la tine. Astfel, cei de acasă pot decide care dintre cei 10 merită să câștige cele 3 premii puse la bătaie în sezonul 10 din Românii au talent. Îți poți susține concurentul preferat, prin vot, trimițând codul de votare aferent fiecărui concurent, prin SMS la numarul 1264. Tariful este de 0.48 € (inclusiv TVA), iar numarul este accesibil din retelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil. De asemenea, mai poți vota și online, accesând https://vot.romaniiautalent.protv.ro/

Trebuie să mai știți că concurenții vor putea fi votați pentru marele premiu începând de vineri, de la ora 20:30. Premiul pentru originalitaate s-a votat până pe 28 mai 2020.

Românii au talent, sezonul 10, aproape de marele final

”Ne-am întorsc acasa, dar nu ne-am plictist deloc. Vedem si filmul meu, Romanian Tradition. Va fi ceva grandios, cu toți absolvenți de Golden Buzz. E cel mai plin de talent sezon de până acum. Juriul este acasă, de unde va juriza”, a declarat Pavel Bartoș, înainte de începerea emisiunii.

Până la această oră, nouă artiști și-au arătat talentul, fiecare de la el de acasă. Este vorba despre Gennady Tkachenko-Papizh, Siena Vuscan, Theodor Marcu, Sara Ardeleanu, Erno Varga, Duo Maintenant, Aura Marcu, Daria Călugăru, Radu Palaniță. După ce se va spune stop vot, iar toți concurenții își vor fi prezentat numărul, se va spune START VOT.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI