29 mai 2020 | 22:57

Cum poți vota câștigătorul Românii au Talent. Unde trebuie să dai mesaj pentru finala de la PRO TV

Știri generale
Cum poți vota câștigătorul Românii au Talent. Unde trebuie să dai mesaj pentru finala de la PRO TV
Cum poți vota câștigătorul Românii au Talent. Unde trebuie să dai mesaj pentru finala de la PRO TV

Finala Românii au talent este în toi, astfel că românii vor afla cine este câștigătorul celui de-al zecelea sezon. Numerele sunt pregătite de acasă de cei zece câștigători ai Golden Buzz-ului, și anume, Aura Marcu, Daria Călugăru, Duo Maintenant, Erno Varga, Gennady Tkachenko, Mihai Țigaret, Radu Palaniță, Sara Ardeleanu, Siena Vușcan, Theodor Marcu.

Cum poți vota câștigătorul de la Românii au Talent, sezonul 10

Mai mult decât atât, în finală, pe lângă premiul mult dorit de 120.000 de euro, vor exista și premiul pentru locul 2, în valoare de 20.000 de euro, și premiul pentru locul 3, în valoare de 10.000 de euro.

Talentul este la ei, dar votul e la tine. Astfel, cei de acasă pot decide care dintre cei 10 merită să câștige cele 3 premii puse la bătaie în sezonul 10 din Românii au talent. Îți poți susține concurentul preferat, prin vot, trimițând codul de votare aferent fiecărui concurent, prin SMS la numarul 1264. Tariful este de 0.48 € (inclusiv TVA), iar numarul este accesibil din retelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil. De asemenea, mai poți vota și online, accesând https://vot.romaniiautalent.protv.ro/

Trebuie să mai știți că concurenții vor putea fi votați pentru marele premiu începând de vineri, de la ora 20:30. Premiul pentru originalitaate s-a votat până pe 28 mai 2020.

Românii au talent, sezonul 10, aproape de marele final

”Ne-am întorsc acasa, dar nu ne-am plictist deloc. Vedem si filmul meu, Romanian Tradition. Va fi ceva grandios, cu toți absolvenți de Golden Buzz. E cel mai plin de talent sezon de până acum. Juriul este acasă, de unde va juriza”, a declarat Pavel Bartoș, înainte de începerea emisiunii.

Până la această oră, nouă artiști și-au arătat talentul, fiecare de la el de acasă. Este vorba despre Gennady Tkachenko-Papizh, Siena Vuscan, Theodor Marcu, Sara Ardeleanu, Erno Varga, Duo Maintenant, Aura Marcu, Daria Călugăru, Radu Palaniță. După ce se va spune stop vot, iar toți concurenții își vor fi prezentat numărul, se va spune START VOT.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Noua autostradă din România. Data la care va fi dată în folosință
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Legea care se va aplica în toată România. Ordin de la UE. Toți românii au acest drept
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANUNȚ privind BANII de PENSII de PAȘTE! Daniel Baciu a dat VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro