Cum poți obține o mașină gratuit de la Lidl România. Tot ce trebuie să faci, doar aici!

Cum poți obține o mașină gratuit de la Lidl România. Tot ce trebuie să faci, doar aici!

LIDL este unul dintre cele mai populare supermarket-uri din țara noastră. Românii îl preferă deoarece are printre cele mai mici prețuri, iar săptămânal există diferite promoții. Acum, lanțul de magazine oferă o mașină gratuit.

Oferta LIDL, o mașină gratis

LIDL România desfășoară în această perioadă o promoție specială, pe care nimeni nu ar trebui să o rateze, deoarece toți au șansa să câștige diferite premii, printre care și o mașină.

Românii care cumpără înghețată Gelatelli au șansa de a câștiga o mașină Mini Cooper, dar și 10 boxe portabile sau 10 frigidere retro. Tot ce trebuie să faceți este să cumpărați produsele din magazin.

Singura condiție este ca valoarea produselor totale să fie de minim 70 de lei, printre care să se numere cel puțin unul de la Gelatelli, apoi să se înscrie în promoția pe care o derulează chiar în acest moment, în toată țara.

De asemenea, nu există obligația de a cumpăra produse LIDL Plus sau să aveți card de fidelitate activ. Totodată, de reținut este faptul că promoția va fi activă pentru o anumită perioadă de timp.

După ce facem achiziția de minim 70 de lei, iar unul din produse să fie din gama Gelatelli, trebuie să ne înscriem la promoție prin intermediul unei pagini speciale de pe website-ul sau din România, iar acolo trebuie să introducem datele noastre, inclusiv numărul bonului cu care am făcut achizițiile.

LIDL România oferă o mașină gratuit

Produsul genial care apare în LIDL începând de joi

LIDL România vine cu un nou produs care se va vinde ca pâinea caldă. Este foarte accesibil la preț și util. Este vorba despre o pereche de căști on-ear la un preț de nerefuzat, marca SilverCrest.

În zona microfonului există un buton multifuncțional pentru a controla apelurile și muzica. Căștile sunt foarte speciale, deoarece pe una din cupe se regăsește un jack audio universal de 3,5 mm, care permite conectarea a două perechi de căști.

Modelele vin cu microfon și sunt foarte utile pentru apeluri telefonice în spațiile aglomerate sau în timpul videoconferințelor. Produsul va fi disponibil începând de joi, 16 iunie, la prețul de doar 40 de lei.

Mai mult de atât, LIDL oferă garanție timp de 3 ani de zile pentru aceste căști, care vor fi disponibile la raft în trei culori. Poți alege între căști negre, roșii sau albastre.

Tot această săptămână, clienții LIDL vor putea cumpăra un televizor LED la un preț foarte accesibil. Vorbim despre un model cu diagonală de 80 cm și rezoluție HD.