Cum poți masca kilogramele luate în plus. Cele mai utile trucuri

Cum poți masca kilogramele luate în plus. Cele mai utile trucuri
Cum poți masca kilogramele luate în plus. Cele mai utile trucuri

Ela Crăciun se numără printre vedetele care au luat câteva kilograme în plus în perioada izolării. În prezent, vedeta se chinuie să slăbească, însă în același timp apelează și la câteva trucuri pentru a-și masca defectele și a-și pune în valoare atuurile fizice.

„De-a lungul anilor am învăţat să îmi cunosc corpul şi să îmi creez ţinute astfel încât să îmi acopăr defectele. Acestea sunt câteva trucuri la care apelez, pe care le poate folosi oricine”, a menționat Ela ape blog:

  • Să te uiți în oglindă și să descoperi părțile corpului care te avantajează

Ela Crăciun spune că a avut mereu talia îngustă, motiv pentru care acoperă zona coapselor și partea de sus, și își pune talia și picioarele în evidență.

  • Să porți întotdeauna poartă pantofi cu toc, oricât de mic!

Acestea au rolul de a mai înălța un pic, chiar dacă de multe ori tocurile pot fi incomode.

  • Să porți sneakerşi cu talpă dublă

Ela Crăciun spune că ea caută întotdeauna snekerși cu talpă dublă, care o ajută mult.

  • Să faci alegerea corectă a pantalonilor scurţi

Nici cei prea scurți, nici cei prea lungi nu sunt potriviți. Modelele over-sized, care dau senzația că așa sunt ei, nu că ar avea câțiva centimentri în plus.

  • Să cumperi un item în mai multe culori

”Atunci când găsesc o piesă vestimentară care îmi place şi care îmi vine foarte bine, cumpăr mai multe culori. Astfel că îmi pot compune mai multe ţinute, diferite, toate având la bază o piesă care ştiu sigur că mă avantajează”, scrie Ela Crăciun pe blog.

  • Dacă porți mâneci bufante sau ceva mai larg, optează pentru tocuri!

Tocurile sunt, de asemenea, importante și în acest caz.

  • Jeanşi cu talie înaltă

Se completează ţinuta cu încălţări ce au talpa mai înaltă. De fiecare dată!

  • Bluza trebuie băgată în pantaloni

”Atunci când port pantaloni cu talie înaltă şi am o bluză mai largă, o bag întotdeauna în pantaloni. Acest truc alungeşte. Te face să pari mai înaltă şi mai slabă. Facem însă lucrul ăsta doar dacă nu avem burtica prea proeminentă. Altfel, riscăm ca efectul să nu fie tocmai cel pe care îl dorim”, mai anunță Ela Crăciun pe blog.

  • Lenjerie modelatoare

Rochiţe modelatoare, pantaloni scurţi, corset, chiar şi sutien minimizer dacă ești mare în partea de sus, propune Ela Crăciun.

  • Poză în oglindă

Dacă îți place cum îți șade când te vezi în poză, atunci înseamnă că ești bine și în realitate. Dacă nu, încerci altceva, a mai spus Ela Crăciun.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI