Cum petrece Raluca Pastramă la începutul de an. Ce va spune Pepe când va afla

Cum petrece Raluca Pastramă la începutul de an. Ce va spune Pepe când va afla
Cum arată viața de burlăciță a Ralucăi Pastramă?

Raluca Pastramă a început un nou an extrem de diferit, despărțită de tatăl fetițelor sale. Cum a petrecut aceasta în 2021 și care este viața sa de femeie singură? Le inspiră pe fanele care se regăsesc în postura ei.

Cum se bucură Raluca Pastramă de noul statut?

Este încă o femeie căsătorită din punct de vedere legal, pentru că divorțul oficial încă nu s-a pronunțat, dar ambii foști parteneri locuiesc de o bună perioadă departe unul de celălalt și susțin că nu e cale de întoarcere.

Cu toate astea, se pare că Raluca nu lasă deloc timpul să piardă și le inspiră astfel pe fanele care o urmăresc în mediul online și care se regăsesc în aceeași postură ca a ei să nu uite că viața e scurtă. Mama copiilor lui Pepe are grijă de ea, iar pe lângă asta orele petrecute la sala de fitness sunt și o reală terapie în astfel de clipe.

Unii dintre cei care au luat la cunoștință activitățile sale susțin că trage tare să „reintre” în joc, în timp ce mulți dintre internauți consideră că e o femeie tânără și că nu are rost să-și plângă amarul prea mult timp.

Ambii foști parteneri așteaptă în liniște deznodământul judecătorilor

Dincolo de problemele zilnice care se ivesc și de grija mare de care are de cei doi copii ai săi, poate sta mai liniștită. Scandalul dintre aceasta și fostul partener care luase la un momentat amploare pare că s-a mai calmat, iar ambii încă soți așteaptă acum liniștiți deznodământul judecătorilor.

„Am spus de la început că nu vor fi scandaluri. Că au fost mici derapaje, că cineva a încercat să mai creeze ceva, astea au trecut. Din punctul meu de vedere, ne-am întors din punctul în care am plecat acum două luni și jumătate și suntem bine. E o situație amiabilă, pe care noi am stabilit-o de la bun început. Dacă au fost mici derapaje, nu au fost ale mele și nici nu mai contează. Trecem peste, pentru că așa este normal și frumos”, a declarat Pepe în cadrul unei emisiuni TV.

„Ion Pastramă pare foarte afectat de decizia fiicei de a divorța”

”Raluca discută mai mult despre despărțire cu mama ei, fiindcă Ion Pastramă pare foarte afectat de decizia fiicei de a divorța. E încă foarte supărat pe cele întâmplate şi evită să pună sare pe rană. Ion Pastramă şi-a reprimit fiica în casa sa, alături de cele două nepoţele, Maria, de 8 ani şi patru luni, şi Rosa Alexandra, de cinci ani şi jumătate. Raluca nu exclude însă varianta de a-și asculta tatăl, care a ţinut mereu la onoarea sa de familist, și pare decisă să încerce o împăcare cu Pepe, deși sunt multe lucruri de rezolvat între ei, căci și-au aruncat multe vorbe grele”
Apropiații soților Pepe și Raluca Pastramă (Sursa: Impact.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI