Cum o umilește Remus Borza pe Viorica Dăncilă: ”Doar amantele au avut succes!”

Autor: Claudiu Surmei - 13:42, 12 iun. 2019
Remuz Borza o umilește pe Viorica Dăncilă

Remus Borza a lansat acuzații dure la adresa Vioricăi Dăncilă. După ce a fost demis din funcția de consilier onorific al premierului, acesta a declarat că doar amantele, hoții, acoperiții și proștii au avut succes în politica românească.

Remuz Borza o umilește pe Viorica Dăncilă

Fostul consilier onorific al Vioricăi Dăncilă susține că a fost demis în urma declarațiilor sale cu privire la aparatul bugetar. El ar fi încercat să o convingă că este nevoie de investiții în infrastructură, cercetare și turism.

„Statul plătește mult și cere puțin, avem nevoie de criterii de competență. Indiferent de guvernare, aparatul bugetar a crescut, caracterizat de clientelism politic și de mediocritate”, a declarat Remus Borza, care a precizat că pe vremea lui Adrian Năstase erau 800.000 de bugetari, iar în prezent sunt 1.400.000.

„Am intrat în politică la 45 de ani și vă dau scris pe cuvânt de pionier, de la anul mă retrag la vatră. În ultimii 30 de ani doar amantele, hoții, acoperiții și proștii au avut succes. Ăsta e modelul de conducere in PSD, un tătuc luminat, un despot luminat, în care și doamna Dăncilă își va intra în curând”, a declarat Remus Borza.

Remus Borza, fostul consilier onorific al Vioricăi Dăncilă
Remus Borza, fostul consilier onorific al Vioricăi Dăncilă

El a avansat ideea sacrificării investițiilor sau încheierea unui moratoriu pentru înghețarea salariilor până în momentul în care economia țării va permite din nou creșterea lor. „Suntem la finalul unui ciclu de creștere economică, o nouă criză este posibilă, nu am învățat nimic din criza care a fost și repetăm greșelile trecutului”, a spus Borza.

Remus Borza a fost demis din funcția de consilier onorific al premierului la doar câteva zile după numire. Motivul a fost legat de declarațiile sale cu privire la aparatul bugetar.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI