Cum mănânci chipsuri din pungă, fără să te murdărești pe mâini. Cel mai tare truc pentru iubitorii de snacksuri

Cum mănânci chipsuri din pungă, fără să te murdărești pe mâini. Cel mai tare truc pentru iubitorii de snacksuri
Cum mananci chipsuri din punga, fara sa te murdaresti pe maini. Cel mai tare truc pentru iubitorii de snacksuri

Nu ai cum să nu iubești chipsurile. Extrem de gustoase și crocante, aceste gustări sunt perfecte fie pentru a fi ronțăite la un film bun, fie când ne relaxăm în pat, în timpul liber. Cu brânză, ardei iuți, smântănâ sau usturoi, chipsurile nu lipsesc din meniul tinerilor devoratori de snacksuri.

Așa mănânci corect chipsurile direct din pungă. Trucul este minunat!

Pe cât sunt de delicioase chipsurile, pe atât sunt de incomode atunci când le mâncăm direct din pungă. Pentru că sunt preparate într-o baie de ulei, automat ne murdărim pe mâini. Din fericire, există un truc care ne scapă de chinul uleiului rămas pe degete. Putem spune că este cel mai tare truc pentru iubitorii de snacksuri!

Cum mănânci chipsuri din pungă, fără să te murdărești pe mâini? Păi, simplu. Folosește bețișoare chinezești atunci când devorezi o pungă întreagă de chipsuri. Vei observa că nu te murdărești deloc pe mâini de ulei sau pudră de ardei iute roșie. În plus, este o metodă mult mai igienică. Astfel, eviți să-ți bagi degetele în punga cu gustările tale preferate, în ideea că mai poftește și altcineva la feliile subțiri de cartofi prăjiți.

Trucuri super simple și utile

În era internetului există o sumedenie de sfaturi și trucuri super utile, care să ne facă viața mai ușoară. Spre exemplu, în loc să cumperi un nou parfum pentru mașină, toarnă câteva picături de ulei de lavandă sau orice ulei preferat pe odorizantul vechi pentru autoturism. Parfumul va rezista mai mult. În plus, metoda este mult mai ieftină.

Dacă te-ai întrebat vreodată ce mai poți face cu agrafele de hârtie, ei bine, agață diverse obiecte ornamentale prin casă, inclusiv globurile în brad. Nu te-ai fi gândit la această variantă, nu-i așa?

Atunci când te cazezi la hotel, ai observat că lumina din cameră se aprinde doar dacă ai pus cartela în spațiul acela mic situat lângă ușa de la intrare. În cazul acesta, pune orice hârtie sau card în locul special destinat pentru deschiderea ușii sau aprinderea luminii. Astfel, eviți să te ridici mereu din pat.

În contextul pandemiei de coronavirus, mai toată lumea lucrează de acasă. Cel mai enervant lucru este atunci când iese încărcătorul din laptop. Ca să nu mai alunce data viitoare, ține cont de acest truc. Ia două bucăți de arici, fă-le o gaură în mijloc și lipește o parte de laptop, iar cealaltă parte pe încărcător, încât să se unească atunci când pui dispozitivul să se încarce.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI