Cum l-a cunoscut Monica Gabor pe Mr.Pink. Detaliile pe care puțini le cunosc

de: Anca Lupescu
13 10. 2023

Monica Gabor și-a construit o nouă viață de când s-a despărțit de Irinel Columbeanu. Vedeta trăiește de atunci Statele Unite ale Americii, alături fiica ei, Irina. Dar puțini sunt cei care știu cum l-a cunoscut Monica Gabor pe Mr.Pink, bărbatul cu care are o relație de 10 ani. Despărțirea lor după un deceniu a fost o surpriză pentru mulți, iar detaliile despre modul în care s-au cunoscut și relația lor au devenit subiect de dezbatere. 

Mutarea în America

Înainte de divorțul lor, Monica și Irinel Columbeanu plănuiau să se mute în America și să înceapă o viață nouă. Monica voia să trăiască „visul american” și și-a convins soțul să închirieze un apartament în Los Angeles. Totuși, în loc să se mute împreună, Monica a ajuns să locuiască acolo singură, iar acest lucru avea să schimbe cursul vieții sale.

Citește și: Irina Columbeanu își dezamăgește tatăl? Decizia luată de fiica Monicăi Gabor după internarea lui Irinel Columbeanu la un azil

În timpul șederii sale în Los Angeles, Monica Gabor a început să participe la diferite evenimente, fără prezența lui Irinel Columbeanu. La un astfel de eveniment, ea l-a cunoscut pe Mr. Pink, care era căsătorit la acea vreme. 

Milionarul chinez i-a oferit un loc de muncă în compania sa, ceea ce a fost un pas important în viața ei. Însă, evenimentele ulterioare aveau să aducă la iveală mai multe detalii interesante.

Cum l-a cunoscut Monica Gabor pe Mr.Pink

Pe măsură ce Monica Gabor s-a mutat în apartamentul din Los Angeles și Irinel Columbeanu era în România, relația lor s-a deteriorat rapid.

„După ce s-a instalat acolo, Moni a început să facă drumuri mai dese, singură, fără Irinel. La un eveniment, l-a cunoscut și pe Mr Pink, care era însurat la acea vreme. El i-a oferit un job la compania sa. În timp ce era plecată, Moni a aflat că Irinel o înșelase char la Izvorani, cu două blonde, iar pretextul divorțului a venit la fix’, a povestit o persoană apropiată cuplului.

 În timp ce era plecată în America, Monica a aflat că soțul ei o înșelase cu două femei blonde în vila lor din Izvorani. 

Acest lucru a reprezentat pretextul perfect pentru divorț, iar în 2011, Monica Gabor a cerut oficial separarea de Irinel Columbeanu. 

Vezi și: Irinel Columbeanu a plâns la azil. Câți bani i-a trimis Irinuca, fiica lui. Ajunsese să nu aibă din ce să achite cazarea

A urmat un război pentru custodia fiicei lor, Irina, care a fost intens mediatizat. Monica și Iri s-au despărțit în 2016, iar custodia micuței Irina a rămas la omul de afaceri.

Despărțirea de Mr. Pink

Relația dintre Monica Gabor și Mr. Pink s-a dezvoltat într-o direcție neașteptată. Cei doi au format un cuplu timp de aproape un deceniu, și, deși au fost extrem de rezervați în ceea ce privește relația lor, aceasta a ajuns în atenția presei, mai ales după despărțirea lor bruscă. 

Pe Instagramul Monicăi Gabor au dispărut toate imaginile în care apărea alături de fiul lui Mr. Pink, dar în cele din urmă, cei doi s-au împăcat și au început din nou să locuiască împreună în luxoasa lor vilă din Malibu.

Interesant este faptul că la începutul relației lor, Mr. Pink era căsătorit cu o altă femeie, iar divorțul său a fost necesar pentru a face relația cu Monica oficială. Cu toate acestea, cei doi au reușit să treacă peste aceste obstacole și să își consolideze relația, ajungând la o dezvoltare personală și profesională de succes.

Inelul cu diamante și promisiunea pe care bărbatul a făcut-o

Un detaliu interesant al relației lor este inelul cu diamante pe care Mr. Pink l-a oferit Monicăi. Acesta nu a fost un inel de logodnă, ci a fost însoțit de o promisiune neașteptată. După decesul mamei Monicăi, Mr. Pink i-a promis că va avea grijă de ea toată viața. Inelul a devenit un simbol al acestei promisiuni și o amintire valoroasă pentru Monica Gabor.

Află despre: Dezvăluiri despre comportamentul lui Mr. Pink faţă de el. Ce a făcut Monica Gabor când a vizitat-o, în America EXCLUSIV

„Mi-a dat un inel, nu unul de logodnă, ci unul cu valoare de jurământ. Mi-a promis că va avea grijă de mine toată viața, așa cum a făcut mama”,  a povestit Monica Gabor.

În presă au apărut și zvonuri că cei doi s-ar fi căsătorit, însă Monica nu a confirmat oficial. Evenimentul ar fi fost privat, însă Irinel Columbeanu a vorbit în cartea lui despre cei doi ca fiind „soți”.