Cum îți dai seama că te înșală, uitându-te doar la mâinile partenerului. Detaliul care scoate infidelitatea la iveală

de: Emanuela Pană
24 08. 2020

Îți dorești să ai o relație serioasă cu bărbatul de care te simți atrasă, dar ești nesigură și ai dubii în ceea ce îl privește? Tot ce trebuie să faci este să îi observi cu atenție gesturile, atunci când își folosește mâinile pentru a-ți explica ceva. Vei descoperi un detaliu interesant, care ar trebui să îți dea de gândit. Mai multe detalii, în continuare.

Cum îți dai seama dacă te înșeală, doar privindu-i mâinile

Dacă nu ești încă într-o relație, dar îți dorești ca la un moment dat să te așezi la casa ta, sau dacă formezi un cuplu cu persoana de care ești atrasă, atunci s-ar putea să te intereseze ce au descoperit cercetătorii care au studiat tema infidelității. Sunt dovezi demne de luat în considerare!

Experții spun că, obervându-i degetele, poți avea un indiciu care îți va indica dacă vei fi, sau nu, victima trădării în dragoste. Așadar, lungime degetului inelar al bărbatului este un indicator cu privire la comportamentul său. Mai concret, după inelar îți vei da seama dacă partenerul tău te va înșela sau îți va fi fidel.

Dacă degetul inelar este mai mic decât arătătorul lui, atunci trebuie să iei în calcul că este posibil să te înșele în viitor. Dacă inelarul și arătătorul au aproximativ aceeași dimeniune, atunci posibilitatea ca partenerul să îți fie fidel este mai mare. Cercetătorii de la universităţile Oxford şi Northumbria au mai descoperit că persoanele care au degetul inelar mai lung decât arătătorul au niveluri mai mari de testosteron, ceea ce înseamnă că şi ele sunt mai predispuse la înşelat.

Înșelatul, scris în codul genetic?

Privește cu atenție degetele partenerului pentru a afla dacă e predispus să înșele

„Potrivit unei înregistrări publicate de AsapSCIENCE, înşelatul este asociat cu gena care codifică receptorii de dopamină. Dopamina e o substanţă din creier care dă starea de plăcere sau de euforie când facem lucruri pe placul nostru, cum ar fi sexul sau mâncarea bună“, notează clickpentrufemei.ro.