26 dec. 2019 | 12:00

Cum își petrece Elena Udrea ziua de naștere. Astăzi împlinește 46 de ani

Știri generale
Cum își petrece Elena Udrea ziua de naștere. Astăzi împlinește 46 de ani
Elena Udrea - zi de naștere - cum petrece la 46 ani

Elena Udrea pe numele complet Elena Gabriela Udrea; s-a născut pe uzău. Este un fost politician român, care din 2008 a deținut funcția de deputat. În trecut a deținut funcțiile de consilier prezidențial, șef al Cancelariei Prezidențiale, ministru al turismului și ministru al dezvoltării regionale și turismului.

Elena Udrea – zi de naștere – cum petrece la 46 ani

A fost membră a Partidului Național Liberal și a Partidului Democrat Liberal. La 30 ianurie 2014, Udrea a demisionat din PDL și s-a alăturat Partidului Mișcarea Populară. Din 2014 este președintele ales. Pe data de 30 ianuarie 2015 Elena Udrea s-a autosuspendat din funcția de președinte PMP.

Elena Udrea va împlini 46 de ani în a doua zi de Crăciun. Va fi a doua aniversare alături de fiica ei, Eva Maria. Fostul ministru Elena Udrea a declarat, la România TV, că încă mai are resursele morele și pshice să o ia de la capăt.

Anul trecut de Crăciun Elena Udrea a fost eliberată din arest

Anul trecut Elena Udrea susținea că nu va veni în România, precizând că procedura de acordare a statutului de azilant în Costa Rica este în desfășurare, iar revenirea în țară ar însemna să renunțe la această cerere. Fostul ministru a fost eliberat în seara de Ajun.

În ziua de Crăciun, Elena Udrea a postat un mesaj pe Facebook, după eliberarea din arestul din Costa Rica, în care anunţa că e acasă de Crăciun, alăturând şi o fotografie cu ea, logodnicul său Adrian Alexandrov şi fetiţa lor.

Elena Udrea – Crăciun 2019

Elena Udrea este una din cele mai cunoscute femei din România. Așa că orice postare a ei pe rețelele de socializare este comentată de sute și mii de oameni. Ceea ce s-a întâmplat și în ziua de Crăciun.
”Crăciun fericit împreună cu cei pe care îi iubiți! LE. ❤️Mulțumesc din suflet pentru urările de ziua mea! Este minunat să vezi că atâția oameni au gănduri bune pentru tine!?”
Elena Udrea, alături de familia ei

Elena Udrea, alături de familia ei

Printre urările primite pe facebook de aceasta

Elena Udrea este născută pe 26 decembrie. Așa că atunci când a postat în data de 25 decembrie pe Facebook o fotografie cu soțul, Adrian Alexandrov și fetița lor, Eva Maria, a primit o serie întreagă de urări. Din cele peste 500 de comentarii doar o mică parte erau negative, restul fiind urări de Crăciun.

Elena Udrea Alături de iubitul acesteia și fetița lor

Elena Udrea împlinește 46 ani – cum își petrece ziua de naștere

”Ce să mai zici, o justiție coruptă, o hoață ce fură și apoi fuge până nu pune basma peste ochii justiției și mulți, foarte mulți încuiați la minte ce-i urează hoaței fericire. Asta-i România de astăzi, hoții fură și poporul aplaudă, și apoi ne mirăm că trăim în sărăcie.”

Din cele peste 500 de comentarii doar o mică parte erau negative, restul fiind urări de Crăciun

Acesta este printre singurele mesaje din spațiul public, dintre cele transmise de ziua ei, care au taxat o. În rest, oamenii s-au limitat la a-i spune ”La mulți ani!” și
a-i face urările de rigoare.
  • ”Crăciun binecuvântat!”
  • ”Crăciun fericit cu sănătate și liniște!”
  • „Sunteți minunați!! Sărbători fericite!”

Elena Udrea a mărturisit care este cel mai important cadou pentru ea

În repetate rânduri, Elena Udrea a spus că cel mai important cadou pe care l-a primit în această viață a fost nașterea Evei Maria:

„Nu mi-am dorit niciodată să trăiesc în altă parte decât în țara mea și am așteptat cu nerăbdare momentul în care să mă pot întoarce. Vreau să îmi cresc copilul Acasă, să o botez la biserica unde m-am rugat să devin mamă, cu familia mea și cei cu adevărat apropiați mie, alături de noi.”

În data de 20 septembrie, la Mănăstirea Caşin din Capitală, Elena Udrea şi Adrian Alexandrov au creştinat-o pe micuţa Eva Maria.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro