Cum își pedepsește Alina Ceușan angajații care nu muncesc: „E singurul mod în care poți avea un control” EXCLUSIV

Cum își pedepsește Alina Ceușan angajații care nu muncesc: „E singurul mod în care poți avea un control” EXCLUSIV
Alina Ceausan are mai multe afaceri

Alina Ceușan se numără printre cei mai vestiți și apreciați creatori digitali autohtoni. Este cunoscută atât prin prisma campaniilor pe care le are în online, cât și a reality show-ului Asia Express, unde a participat alături de buna ei prietenă Carmen Grebenișan. Este o fire activă, jonglând între afaceri și viața de familie. Influencerul a povestit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, cum este ca șefă și în ce domeniu a ales să investească alături de partenerul ei de viață.

Alina Ceușan își pedepsește angajații. Care este motivul

Alina Ceușan a intrat în clubul mamelor în urmă cu doi ani, când l-a născut pe fiul ei, Rock. Chiar dacă odată cu nașterea băiatului, prioritățile ei s-au schimbat, reușește să se împartă cu brio între viața de familie și proiectele profesionale. E drept că are și bonă internă și beneficiază și de ajutorul familiei, acesta fiind unul dintre motivele pentru care nu vrea să dea Clujul pe București, deși are multe joburi în Capitală.

A semnat cu Global Entertainment în urmă cu 6 ani

Succesul înregistrat de Alina Ceușan în online ca și creatoare de conținut a determinat-o să își dorească să aibă în spate o echipă, care să îi selecteze ofertele pe care le primește. Prin urmare, ea și Carmen Grebenișan au făcut acest pas în urmă cu câțiva ani.

„Suntem la o agenție care se ocupă de noi, la Global Entertainment, și fiecare are proiectele ei în parte, sunt redirecționate de către agenție, sunt niște lucruri interne, dar sunt și multe proiecte în care suntem cerute împreună”, ne-a povestit ea despre campaniile în care fac echipă.

“Cred că acum 5-6 ani. Îmi pusesem oricum în cap că am nevoie de cineva pe partea de management care să mă ajute, pentru că efectiv de la 9.00 la 15.00 stăteam pe mailuri, atunci când îți dorești lucrurile, cred și dacă faci și pași în direcția asta, se și întâmplă. În luna decembrie a aceluiași an am și semnat cu cei de la Global”, a declarat, pentru Playtech Știri, Alina Ceușan.

Cum este Alina Ceușan ca șefă

Alina Ceușan și-a deschis, de-a lungul timpului mai multe afaceri și se ocupă de bunul lor mers. Influencerul are un magazin de haine, dar și un restaurant. În relația cu angajații, Alina este un bun comunicator, iar atunci când observă nereguli în îndeplinirea sarcinlor de serviciu, este nevoită să ia măsuri.

„Comunicarea e cea mai importantă, prefer să cred că dăm un leadership așa degajat și din exemplu, sper că văd cât de mult muncim noi și la fel sunt și ei entuziaști să se alăture proiectului, vorbesc de oameni noi care urmează să vină, ceilalți care sunt deja știu despre ce e vorba. Eu lucrez foarte simplu, dacă ți-ai împlinit targetele e ok, dacă nu, îți fac penalizări la salariu și se înțelege, pentru că e singurul mod în care poți avea un control în adevăratul sens al cuvântului, mai ales că suntem împreună de foarte mult timp și intervine și o prietenie pe care nu ai cum să o lași deoparte”, a spus, pentru Playtech Știri, Alina Ceușan.

 Alina Ceușan și soțul ei au făcut investiții în imobiliare

Creatoarea de conținut a povestit pentru Playtech Știri că printre domeniile de interes pentru ea se numără și sectorul imobiliar, unde, în ultima vreme, s-a implicat alături de partenerul ei de viață.

„Investesc în afacerile noastre, în imobiliare, recent am început împreună cu soțul meu și, sinceră să fiu, mă gândeam de câteva săptămâni și la zona de stocket market”.

Alina Ceușan susține că afacerile imobiliare se derulează deocamdată în orașul natal, Cluj-Napoca. „Am și construit, am și cumpărat și am revândut și așa mai departe. Aici se ocupă el, exclusiv, eu intervin acolo unde este nevoie”, a precizat ea.

Urmăriți Playtech.ro și pe