Cum intri în Kaufland după introducerea noilor restricții. Ce se întâmplă cu green pass-ul

Cum intri în Kaufland după introducerea noilor restricții. Ce se întâmplă cu green pass-ul
Cum intri în Kaufland după introducerea noilor restricții.

Iată cum intri la Kaufland după introducerea noilor restricții. De precizat este că noile restricții care au intrat în vigoare luni, 25 octombrie 2021, au vizat și centrele comerciale. În unele locuri, clienții vor avea nevoie de acel certificat verde ca să poată intra.

Cum intri în Kaufland după introducerea noilor restricții

În ce privește intrarea la Kaufland, aceasta se va face după un nou program, în concordanță cu noile măsuri. Astfel, toate magazinele se vor închide la ora 21:00. În centrele comerciale accesul se face diferit, în timp ce în mall-uri ai nevoie de certificat verde.

Prin urmare, toate magazinele din România se închid la ora menționată mai sus, întrucât 22:00 – 5:00 este instituită carantina de noapte pentru persoanele nevaccinate.

Kaufland funcționează, din 25 octombrie 2021, de luni până vineri între 7:30 și 21:00. În weekend, programul va fi: sâmbătă 7:30 – 21:00 și duminică 8:00 – 21:00.

De precizat este că noile restricții impun ca persoanele nevaccinate să aibă acces numai la magazinele ce comercializează alimente de primă necesitate și nu sunt în interiorul centrelor comerciale. Magazinul a anunțat că pentru a intra în el nu ai nevoie de certificat verde.

„În magazinele Kaufland accesul se face tot timpul conform reglementărilor legale. Astfel, acestea stipulează faptul că „pentru accesul în unitățile de alimentație publică în care se comercializează produse alimentare și băuturi alcoolice și nealcoolice, aflate în afara centrelor comerciale nu este necesară prezentarea certificatului verde”.

Astfel, pentru intrarea în magazinele Kaufland din toată țara, nu este necesar să prezentați vreun document. Totuși, vă reamintim că purtarea corectă a măștii și respectarea normelor de protecție sanitară rămân în continuare în vigoare, pentru ca experiența la cumpărături să fie una sigură”, a anunțat Kaufland.

Primul magazin Kaufland în România

La ora actuală, Kaufland este cel mai mare jucător de pe piața comerțului alimentar din România, având în vedere cifra de afaceri. Lanțul de magazine este membru al grupului Schwarz-Gruppe, alăduri de alte nume precum Lidl ori Handelshof. Kaufland este prezent în țări precum Germania, Polonia, Cehia, România, Bulgaria, sau Croația.

Kaufland a venit în România în 2005, când grupul german a deschis primul magazin în București, la  data de 13 octombrie, cu o investiție totală de 11 milioane de euro.

„Povestea Kaufland a început acum 50 de ani, de la o afacere de familie cu primul magazin deschis în orașul german Backnang. Astăzi, suntem unul dintre cei mai importanți retaileri din spațiul european și în următorii ani intenționăm să ne extindem în Republica Moldova și în Australia. Cei 50 de ani sunt o mărturie a reușitei de a respecta o promisiune făcută clienților ce are la bază principii cheie: prospețime, calitate, prețuri competitive, varietate și cumpărături ușoare“, spunea, în 2018, Valer Hancaș, Director Comunicare și Corporate Affairs Kaufland România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI