Cum încearcă PSD să-l bage la închisoare pe Klaus Iohannis. Inițiativa legislativă depusă în liniște de Teodorovici

Cum încearcă PSD să-l bage la închisoare pe Klaus Iohannis. Inițiativa legislativă depusă în liniște de Teodorovici
Cum încearcă PSD să-l bage la închisoare pe Iohannis. Ce inițiativă legislativă a depus Teodorovici

Președintele ANAF a făcut un anunț cel puțin interesant despre datoria lui Klaus Iohannis. Ce inițiativă legislativă  a depus de curând Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor? Iată afirmațiile Mirelei Călugăreanu, președintele ANAF, despre în ce situație se află Fiscul și care este, de fapt, problema lui Iohannis.

Cum încearcă PSD să-l bage la închisoare pe Klaus Iohannis

Mirela Călugăreanu, președintele ANAF, a vorbit la „Income” despre datoria lui Klaus Iohannis. Președintele României a primit 300.000 de euro drept chirie pentru casa pe care a pierdut-o în instanță. Banii aceștia trebuie înapoiați de către familia Iohannis. Mirela Călugăreanu a declarat că Fiscul își va face datoria, dacă are de recuperat o creanță certă, lichidă sau exigibilă.

”În toate situațiile în care Fiscul are de recuperat o creanță certă, lichidă și exigibilă, ne facem datoria. În toate situațiile. Sunt o serie de aspecte pe care instanțele trebuie să le clarifice
Mirela Călugăreanu

Cum vrea Partidul Social Democrat să-l bage pe Klaus Iohannis la închisoare? Președinta ANAF clarifică situația
Cum vrea Partidul Social Democrat să-l bage pe Klaus Iohannis la închisoare? Președinta ANAF clarifică situația. Iată declarațiie Mirele Călugăreanu

Teodorovici își trăiește visul cu ochii

Eugen Teodorovici și-a văzut visul cu ochii. Ministrul de Finanțe a avut de curând parte de o mare bucurie. Acesta, după nenumărate piedici, este din ce în ce mai aproape de trecerea vămilor în subordine. De asemenea, inițiatorul a precizat, în expunerea de motive, că înființarea Autorității Vamale nu implică suplimentarea numărului de personal la nivelul MFP, respectiv ANAF. AVR va urma să fie condusă de către un președinte cu rang de secretar de stat, prin decizia prim-ministrului, la propunerea ministrlui de Finanțe Publice.

”Prin trecerea structurilor vamale şi organizarea acestora în subordinea MFP, România se aliniază modelului organizatoric şi bunelor practici existente în majoritatea statelor membre care gestionează frontiera externă a Uniunii Europene (exemplu: Belgia, Bulgaria, Cipru, Croaţia, Danemarca, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Lituania”
Proiectul oficial