12 aug. 2023 | 13:10

Cum îl cheamă, de fapt, pe Mihai Gâdea. Asta scrie în buletinul prezentatorului de la Antena 3

Monden
Cum îl cheamă, de fapt, pe Mihai Gâdea. Asta scrie în buletinul prezentatorului de la Antena 3
Cum îl cheama in buletin, de fapt, pe Mihai Gadea

Mulți dintre români îl cunosc pe Mihai Gâdea, știu la ce televiziune apare, știu despre el că este căsătorit, că are o fată, că este un om credincios, însă nu știu un lucru banal. Cum îl cheamă, de fapt, pe Mihai Gâdea. Asta scrie în buletinul prezentatorului de la Antena 3.

Care este numele întreg al lui Mihai Gâdea. Cum îl cheamă, conform buletinului

Românii îl urmăresc pe Mihai Gâdea cu sufletul la gură seară de seară în emsiunea lui de la Antena 3, mai ales că în ultima perioadă dezbate mult războiul din Ucraina, însă nu știu despre el un fapt banal.

Puțin știu care este numele întreg al prezentatorului și totodată directorului postului de televiziune Antena 3 CNN. Acesta mai are nume, un nume cu o însemnătate puternică.

Mihai Gadea si sotia sa, Agatha Kundri

Mihai Gadea si sotia sa, Agatha Kundri

Cum îl cheamă, de fapt, pe Mihai Gâdea

Așadar, numele întreg al prezentatorului emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3 este Mihai Emanuel Gâdea. Spuneam mai sus că numele este un nume puternic în religie, pentru că înseamnă ”Dumnezeu este cu noi”.

Numele Emanuela vine din ebraică, iar acest nume ne amintește că Dumnezeu este întotdeauna prezent în viața și în inima noastră.
Derivatele numelui Emanuel sunt: Emanuela, Ema, Manea, Manole s.a. Sfantul Mucenic Emanuel din Creta (+1821) este prăznuit de Biserica Ortodoxă pe 28 octombrie, însă prezentatorul de la Antena 3 nu își sărbătorește atunci onomastica pentru că el este de altă religie.

Ce religie are Mihai Emanuel Gâdea

Mihai Gâdea este de religie adventistă, acesta fiind și motivul pentru care nu face emisiuni în zilele de vineri și sâmbătă. De altfel, până să intre în presă, Mihai Gâdea era pastor și propăvăduia cuvântul Domnului.

Astfel, într-un videoclip făcut la Sala Palatului, care poate fi văzut și acum pe YouTube, Mihai Gâdea a fost surprins în timp ce împărtășea cu credincioșii prezenți o întâmplare din viața lui.

Atunci, ca și acum, Mihai Emanuel Gâdea le vorbea oamenilor cu un ton cald și blând și încerca să îi convingă de faptul că nimic din ce este lumesc nu este important ci, singurul cu adevărat valoros este cuvântul lui Dumnezeu.

Prezent de curând într-un podcast, prezentatorul Antena 3 a dezvăluit unele lucruri care nu se cunoșteau despre el.

Mihai Emanuel Gâdea a terminat Teologia

”Am mers la Teologie când aveam 18 ani, imediat cum am terminat liceul. Am terminat Institutul la 23 de ani și de foarte multe ori a fost ceva tare, totuși. Era perioada în care Antena 3 era atacată puternic de președintele în funcție al țării. La un moment dat, m-au luat la țintă pe mine direct. Făcuseră ei acolo o strategie, să mă atace, să spună că sunt pastor. Cine, domnule, pastorul ăsta?

Și asta a fost o campanie care s-a întâmplat pe un alt post de televiziune și era cam seară de seară. Era și în niște ziare, și pe niște site-uri.

Eu când am văzut, am avut un sentiment de amuzament în primă instanță, dar, pe de altă parte, îmi părea rău, zic: Totuși oamenii care cred în Dumnezeu, în felul ăsta ei simt asta ca o batjocură, ca o rușine, mie nefiindu-mi rușine de asta.

Nu mi-a fost niciodată rușine, eu am vorbit despre asta. Și s-a întâmplat ceva foarte ciudat, după ce a fost asaltul ăla de atacuri, audiența, care era deja mare, a crescut și mai mult!”, spunea Mihai Gâdea în podcastul ”Altceva cu Adrian Artene”.

Parteneri
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Redactia.ro
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
Adelina Pestrițu zguduie internetul românesc cu cel mai recent anunț. Mii de oameni au reacționat!
Unica.ro
Exclusiv: Cu cine l-a înlocuit Simona Halep pe Toni Iuruc. Tenismena, surprinsă în fapt
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
Maghiarii au pus pe jar toată Transilvania. Este scandal total în politică: Este o creatură hidoasă
Capital.ro
Șoferii, avertizați să nu cumpere astfel de anvelope, deși prețul lor este foarte mic
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Se RECALCULEAZĂ PENSIILE de DOUĂ ORI!
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro