03 iul. 2023 | 19:33

Ce religie are Mihai Gâdea, de fapt. Are interzis să facă asta în zilele de vineri și sâmbătă

Monden
Ce religie are Mihai Gâdea, de fapt. Are interzis să facă asta în zilele de vineri și sâmbătă
Mihai Gadea prezinta Sinteza Zilei la Antena 3

Ce religie are Mihai Gâdea. Mulți dintre români au observat și s-au întrebat în același timp de ce prezentatorul de la Antena 3 nu are emisiuni și zilele de vineri și sâmbătă. Foarte puțini știu, însă Mihai Gâdea nu muncește în aceste zile, pentru că religia nu îi permite.

Ce religie are Mihai Gâdea, de fapt. Prezentatorul TV a absolvit Teologia

Ce religie are Mihai Gâdea, prezentatorul emisiunii de la Antena 3 ”Sinteza Zilei” și directorul postului TV, este întrebarea multora dintre cei care îl cunosc, mai ales că despre acesta s-a mai scris că este pastor, însă românii nu știu din ce cult religios face parte.

Mihai Gâdea se numără printre din cei mai vechi jurnaliști de la Antena 3, iar emisiunile sale au o audiență mare, acestea putând fi văzute de luni până joi.

Mihai Gadea si fiica sa

Mihai Gadea si fiica sa

Mihai Gâdea a fost pastor

Astfel, mulți dintre telespectatori s-au întrebat de ce directorul postului de televiziune nu lucrează în zilele de vineri și sâmbătă.

Telespectatorii știu foarte puține despre viața privată a lui Mihai Gâdea. Directorul Antena 3 este un om discret, la fel și soția lui, însă, anumite detalii tot au ieșit la iveală.

Despre cariera lui în presă se cunosc multe detalii, însă, ceea ce este interesant este faptul că Mihai Gâdea a fost pastor și ținea predici în bisericile adventiste, înainte de a deveni cunoscut la televizor.

Mihai Gâdea propăvăduiește cuvântul lui Dumnezeu

Astfel, într-un videoclip făcut la Sala Palatului, care poate fi văzut și acum pe YouTube, Mihai Gâdea a fost surprins în timp ce împărtășea cu credincioșii prezenți o întâmplare din viața lui.

Cel care avea să devină un jurnalist celebru le vorbea oamenilor cu un ton cald și blând și încerca să îi convingă de faptul că nimic din ce este lumesc nu este important ci, singurul cu adevărat valoros este cuvântul Domnului.

Cei care se mai întreabă ce religie are Mihai Gâdea, trebuie să mai știe că acesta s-a botezat în religia adventistă, iar potrivit regulilor după care practicanții acestei religii se ghindează, începând de vineri, după apusul Soarelui, și până duminică dimineața, orice activitate, cu excepția rugăciunii, este interzisă.

Mihai Gâdea a vorbit despre viața sa privată

Acesta este motivul pentru care Mihai Gâdea nu face emisiuni vineri și sâmbătă. Directorul Antena 3 își începe activitatea duminica, astfel că ultima zi a săptămânii în care prezentatorul poate fi urmărit la Sinteza Zilei este joia. Au existat și excepții de la regula adventistă, însă aceastea au fost foarte puține de-a lungul anilor.

De asemenea, Mihai Gâdea a fost prezent, în urmă cu mai mult timp, la podcastul ”Altceva cu Adrian Artene”, acolo unde a făcut dezvăluiri despre unele experiențe care nu sunt cunoscute deloc publicului telespectator.

Mihai Gadea si sotia lui

Mihai Gadea si sotia lui

”Am mers la Teologie când aveam 18 ani, imediat cum am terminat liceul. Am terminat Institutul la 23 de ani și de foarte multe ori a fost ceva tare, totuși. Era perioada în care Antena 3 era atacată puternic de președintele în funcție al țării. La un moment dat, m-au luat la țintă pe mine direct. Făcuseră ei acolo o strategie, să mă atace, să spună că sunt pastor. Cine, domnule, pastorul ăsta?

Și asta a fost o campanie care s-a întâmplat pe un alt post de televiziune și era cam seară de seară. Era și în niște ziare, și pe niște site-uri.

Eu când am văzut, am avut un sentiment de amuzament în primă instanță, dar, pe de altă parte, îmi părea rău, zic: Totuși oamenii care cred în Dumnezeu, în felul ăsta ei simt asta ca o batjocură, ca o rușine, mie nefiindu-mi rușine de asta. Nu mi-a fost niciodată rușine, eu am vorbit despre asta. Și s-a întâmplat ceva foarte ciudat, după ce a fost asaltul ăla de atacuri, audiența, care era deja mare, a crescut și mai mult!”, spunea Mihai Gâdea în podcastul menționat.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Dr. Francesco Capelletti, copilul-actor, chirurgul pur-sânge și icoana tatălui. Destine de filme la Floreasca
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Capital.ro
Angajații români care vor avea salariu de bază mai mare decât minimum pe economie
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANAF face CONTROALE în BLOCURI! PROPRIETARII de apartamente sunt VERIFICAȚI
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro