Carmen de la Sălciua este istorie! Cum arată noua iubită a lui Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua este istorie! Cum arată noua iubită a lui Culiță Sterp
Carmen de la Sălciua este istorie! Cum arată noua iubită a lui Culiță Sterp

S-au căsătorit în 2017, iar la fix un an au divorțat. Cei doi cântăreți de muzică de petrecere s-au separat atunci cu scandal, iar motivul ar fi fost ba infidelitatea lui, ba a ei. Ambii au închis ochii peste întâmplare, s-au împăcat, apoi dezbinat din nou. Telenovela a continuat până nu de mult, dar cu siguranță astăzi s-a încheiat definitiv, căci artistul și-a declarat iubirea în mod public pentru o altă femeie.

Culiță Sterp are o nouă iubită. Cântărețul a uitat-o pe Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au făcut ce au făcut și, după un divorț cu scântei, au ajuns tot împreună. Cei doi au încercat să atingă din nou fericirea, dar cum minunile țin doar trei zile, s-au despărțit încă o dată. Separarea a fost cu repetiție, căci a mai existat o împăcare, apoi o alta.

Ceea ce confirmă că soliștii nu vor mai reveni la acest du-te-vino este faptul că Sterp s-a afișat cu noua parteneră de viață. Acesta a postat pe pagina sa de socializare o fotografie cu o brunetă pe care o strângea în brațe, amândoi uitându-se unul în ochii celuilalt, cu zâmbetul până la urechi.

Chiar dacă nu a dat prea multe detalii despre noua prezență feminină din viața sa, Culiță Sterp pare să fie mai fericit ca niciodată, lucru care se observă din imaginile pe care în ultima vreme le publică în mediul online.

Mama solistului: „Am iubit-o foarte mult pe Carmen”

„Am iubit-o foarte mult pe Carmen. E și din zona mea, din Alba Iulia. Am iubit-o din tot sufletul meu pe Carmen, ca pe fetele mele. Să dea Dumnezeu să fie împreună pentru totdeauna, de nedespărțit. Doar moartea să-i mai despartă. El a greșit, știe, e copilul meu, dar nu vreau să îl ridic în slăvi. I-am spus: «Culiță, să te rogi la Dumnezeu, te pui în genunchi și spui că nu mai faci, iar Dumnezeu o să te ajute». Ei așa au zis, că vor să facă și un copil, dar eu nu prea simt”, a declarat mama lui Culiță Sterp pentru Teo Show.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI