Cum i-a jignit Regele Charles pe Prințul William și Kate Middleton. Nimeni nu se aștepta la asta

Cum i-a jignit Regele Charles pe Prințul William și Kate Middleton. Nimeni nu se aștepta la asta
Cum i-a jignit Regele Charles pe Prințul William și Kate Middleton. Monarhul ar fi devenit invidios pe fiul și nora sa.

Cum i-a jignit Regele Charles pe Prințul William și Kate Middleton. Toată lumea a rămas surprinsă de cele dezvăluite într-o nouă lucrare despre monarhul de la Londra. Cu atât mai mult cu cât se știa că fiul regretatei regine Elisabeta a II-a era foarte mulțumit de activitatea cuplului regal. Momentul în care capul coroanei britanice s-a enervat pe fiul și nora lui.

Cum i-a jignit Regele Charles pe Prințul William și Kate Middleton

Prințul William și Kate Middleton sunt căsătoriți de mai bine de un deceniu. În ciuda debutului regal dificil al partenerei fiului lui Charles, cuplul s-a bucurat de popularitate în ultimii zece ani. Imediat după ceremonia de căsătorie de la Westminster Abbey, cei doi au început să-și îndeplinească obligațiile regale.

Prima călătorie a cuplului s-a întins pe o perioadă de zece zile. La acea vreme, Prințul William și Kate Middleton au mers în Statele Unite ale Americii și în Canada. Peste tot, au fost primiți cu brațele deschise. În ciuda eforturilor depuse de tineri ca totul să iasă bine, tatăl lui William nu a fost deloc mulțumit.

Autoarea regală Sally Bedell Smith face noi dezvăluiri cu privire la relația dintre Regele Charles și fiul său mare. Potrivit unei lucrări despre pasiunile și paradoxurile noului cap al monarhiei britanice, fiul regretatei regine Elisabeta a II-a s-a enervat în momentul în care a văzut fotografiile ce au apărut în presă.

Prințul William și Kate Middleton au avut o atitudine relaxată în călătoria pe care au făcut-o în Statele Unite și Canada. Faptul că s-au lăsat pozați de către fotografii unor publicații străine în anumite ipostaze l-au scos din minți pe actualul suveran de la Londra. În realitate, nu ar fi fost nimic greșit la fotografiile cu pricina, scriu sursele externe.

Mesajul monarhului de la Londra: Fotografii „de prost gust”

Regele Charles considera că materialele foto apărute în presa străină erau „de prost gust”. Este vorba despre fotografiile în care partenerii apar cu pălării de cowboy pe cap. S-a întâmplat în momentul în care cei doi au apăsat butonul care a dat startul festivalului anual de rodeo cunoscut sub numele de Calgary Stampede din Calgary, Alberta.

Tatăl Prințului William i-a reproșat fiului său și partenerei lui că formează un „cuplu care se bucură când apar camerele de filmat”. Cei doi ar fi tratat cu prea multă ușurință deplasarea peste Ocean. În loc să permită fotografilor să îi surprindă în ipostaze lejere, ar fi trebuit să ia mai în serios chestiunile legate de afaceri din călătoria cu pricina.

La scurt timp după ce Prințul William și Kate Middleton s-au întors acasă, ar fi apărut primele indicii despre o rivalitate între regele Charles și fiul său. Actualul monarh de la Londra știa că, teoretic, ar urma să ocupe tronul britanic. Totuși, el și Camilla nu se bucurau de aceeași popularitate precum fiul și nora lui. Fiul regretatei regine Elisabeta a II-a s-a simțit, astfel, eclipsat și ar fi dezvoltat sentimente de invidie.

Urmăriți Playtech.ro și pe