Cum i-a jignit Irisha pe Zanni și Sebastian de la Survivor România: „Sunteți niște bărbați în devenire”

Cum i-a jignit Irisha pe Zanni și Sebastian de la Survivor România: „Sunteți niște bărbați în devenire”
Cum i-a jignit Irisha pe Zanni si Sebastian de la Survivor Romania

O nouă zi, un nou conflict izbucnește la Survivor România. Irisha a cedat nervos și i-a certat pe Sebastian Chitoșcă și Zanni în camp, pe care i-a acuzat de faptul că fac anumite glume nesărate. Ce le-a spus Faimoasa coechipierilor săi și cum a reacționat fotbalistul. Cucu a încercat să intervină pentru a calma spiritele.

Cum i-a jignit Irisha pe Faimoșii de la Survivor România

Nici nu a început bine primul joc de recompensă al săptămânii de la Survivor, că spiritele deja s-au încins în tabăra Faimoșilor. Irisha nu s-a putut abține și a răbufnit la adresa colegilor ei de echipă. Zanni și Sebastian Chitoșcă au fost cei doi concurenți pe care Faimoasa i-a luat în vizor, pe care i-a numit „bărbați în devenire”.

Totul a început de la un gest pe care Zanni l-a făcut, după Consiliu. Trapperul a aruncat cu ceva în focul de tabără, lucru care a speriat-o pe Faimoasa brunetă.

Sebastian: Las-o, că vine ștafeta, și se demoralizează.

Zanni: Săgeată ești, Irisha. Am încredere în tine.

Irisha: Mulțumesc pentru încredere. Și eu cred în mine. Sunteti niste băieți, niște bărbați în devenire. Tu, Cosmin, ce e așa de amuzant de râzi cu așa poftă?

Sebastian Chitoșcă: Hai, că ne-am luat și jigniri din cauza ta, că nu suntem bărbați.

Irisha – Păi, dacă el face o glumă atât de proastă… Cucu, dacă de tine se făceau așa glume, te plictiseai, crede-mă!

Zanni, noi atacuri la adresa Elenei Marin

Irisha a fost taxată pentru felul în care a empatizat față de Elena Marin. Faimoasa a simțit compasiune față de celebra dansatoare, după ce a fost luată în vizor, din nou, de către colegii ei de echipă, care o acuză de faptul că se victimizează pentru a impresiona publicul din România.

Conflictul dintre Zanni și Elena Marin s-a reaprins, după ce protejatul lui Alex Velea i-a spus celebrei coregrafe că nu mai da randament ca pe vremuri și că în locul ei ar fi putut concura, în continuare, Ana Porgras.

Zanni: Ți-am zis de mult că tu nu ai viteză, că tu nu ești bine, că tu nu ai treabă cu finalurile. De ce mă oftic? Pentru că în locul tău puteam să o văd pe Ana!

Elena Marin: L-am întrebat pe domnul doctor de 10 ori dacă pot intra. Mi-a zis că da, dar să nu dau mai mult de 50%.

Ștefan Ciuculete: 50%? Stai așa, că nu e corect…

Irisha: Eu cred că Ștefan e influențabil, chiar cred asta. Am empatizat cu unul, dacă plânge.

Zanni: Ieșiți la vot cu Elena, să vă dea Elena afară și să vedeți acolo îmbrățișări ce o să primești”, a fost dialogul lor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI