Cum faci supă cremă de ciuperci corect. Ingredientul magic care o face fix ca la restaurant VIDEO

Cum faci supă cremă de ciuperci corect. Ingredientul magic care o face fix ca la restaurant VIDEO
Retetă supă cremă de ciuperci. Ce ingredient secret adaugi

Supa cremă de ciuperci este potrivită pentru orice perioadă din an. Aceasta este extrem de gustoasă și nu conține carne, potrivindu-se pentru fiecare dietă și orice gust. Totuși, există câteva secrete pentru a o face la fel de cremoasă ca la restaurant chiar la tine acasă!

Rețeta pentru supa cremă de ciuperci. Cea mai simplă variantă

Este foarte posibil să ne săturăm de preparatele ce conțin carne și să vrem să mai gustăm și altceva. În același timp, supa cremă de ciuperci ne ajută foarte mult atunci când ne luptăm cu kilogramele în plus, dar vrem totuși să mâncăm ceva foarte gustos. Aceste legume au foarte puține calorii și sunt hrănitoare, astfel că această rețetă te va asigura că îți te bucuri de toate vitaminele necesare.

Pentru a mulțumi pe toată lumea și a reuși să gătești supa cremă de ciuperci ca un bucătar adevărat trebuie să ai grijă la modul de preparare și la ingrediente. Folosește două tipuri de ciuperci, anume 700 de grame de Champignon și 300 de grame de Pleurotus pentru un gust desăvârșit.

Îți mai trebuie 300 de ml de lapte, 200 de grame de smântână, maxim 4 căței de usturoi mărunțiți, 2-3 cepe tocate mărunt, 3 linguri de ulei, 2 linguri de unt, o legătură de mărar sau pătrunjel, 1 litru de supă de pui, sare, piper, boia și un cartof tăiat cubulețe. Începe prin a tăia ciupercile și a le căli cu toate ingredientele.

Secretul supei creme de ciuperci. Ce ingredient adaugi în rețetă

Nu te feri din a folosi și codițele legumelor, căci acestea sunt foarte gustoase și nu trebuie irosite. Dacă în majoritatea supelor de ciuperci se pune făină, există un alt ingredient ce te va salva de acest pas. Adaugă un cartof în supă pentru ca amidonul din acest produs să ofere textura cremoasă pe care o are supa la cele mai mari restaurante.

La final trebuie adăugat laptele, dar și smântâna după gust. Aceste două lactate îi vor oferi rețetei un gust mult mai bun și dulce. Se poate folosi un singur ingredient dintre acestea două dacă gusturile diferă. Nu uita de condimente și folosește-te de boia, piper și sare, dar adaugă și pătrunjelul sau mărarul mărunțit.

Imediat cum supa cremă de ciuperci este gata, aceasta poate să fie servită alături de pâine proaspătă sau prăjită. Gustul ca la restaurant te va face să nu mai folosești niciodată făină într-un astfel de fel de mâncare, dar poți să personalizezi rețeta cu diferite condimente după gust.

Urmăriți Playtech.ro și pe