Cum face bani Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Reghecampf. Ce afacere deține

de: Bișinicu Andreea
03 07. 2021

De câteva săptămâni circulă zvonuri conform cărora Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan ar fi în prag de divorț, lucru pe care frumoasa impresară l-a negat în nenumărate rânduri. Cine este presupusa amantă a lui Reghe și ce afacere bănoasă are în Capitală. Cum arată, de fapt, blondina.

Cum face bani Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Reghecampf

Noi informații apar pe zi ce trece în cadrul scandalulu presupusului divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Mai nou, femeia cu care Reghe i-ar fi fost infidel celebrei sale soții ar fi Florentina Raiciu, o superbă blondină care a fost model Playboy.

Cum face bani presupusa amantă a lui Reghe? Ei bine, cariera modelului a început acum nouă ani de zile, când a fost asistenta artistului Alex Velea, pe vremea când partenerul Antoniei prezenta o emisiune la National TV. Înaltă, frumoasă, cu zâmbetul de milioane și formele voluptoase care pun pe jar inimile bărbaților, Florentina Raiciu a fost contactată pentru a i se face o ofertă de nerefuzat.

Fotomodelul a pozat de cinci ori pentru celebra revistă pentru bărbați Playboy, iar numele ei a devenit răsunător atât în România, cât și peste hotare, iar în anușl 2013 a fost votată cea mai senzuală apariție de pe coperta revistei. A apărut în cadrul emisiunii „Splash! Vedete la apă!” de pe Antena 1 și a obținut un rol de asistentă TV în cadrul matinalului de la Antena Stars.

Recent, blondina a revenit în atenția mass-media după ce a fost acuzată de faptul că a fost amanta antrenorului Laurențiu Reghecampf, subiect despre care Florentina nu a vrut să comenteze. În prezent, vedeta face bani frumoși din afacerea pe care o are în București, un salon de frumusețe, și din parteneriatele cărora le împrumută imaginea pe Instagram.

Cum a desființat-o Anamaria Prodan pe Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Reghe

Anamaria Prodan a luat foc atunci când gurile rele din mediul online au pomenit potențiale relații extraconjugale de-ale lui Laurențiu Reghecampf. Celebra impresară a desființat-o pe Florentina Raiciu, spunând încă o dată că mariajul ei cu Reghe merge foarte bine și că sunt de nedespărțit.

„Nici măcar nu am văzut-o în viața mea. Au curs atunci subiectele… A bătut-o Prodan, i-a rupt salonul, i-a spart… o prostie! Nu am văzut-o niciodată pe femeia asta, nu am primit niciodată un telefon acasă de la femeia asta.

Dacă cine a aruncat vorba asta a crezut că o să-mi distrugă căsnicia și o să-l distrugă pe Reghe ca imagine… Nu există! Raiciu nu a existat în discuțiile familiei noastre. O singură dată am întrebat când existau discuții în oraș, dacă o știe pe fata asta.

Am intrat amândoi pe Google și ne-am uitat cine e. Ți se pare că Reghe s-ar preta să se combine și să dea banii copiilor lui unor… gunoaie? Pentru mine o femeie care nu are demnitate, mândrie este… O femeie care nu a muncit o zi și care stă așa cu picioarele deschise…”, a declarat Anamaria Prodan, acum puțin timp.