Cum face bani Daniela Crudu în 2021. Ce s-a aflat despre fosta asistentă

Cum face bani Daniela Crudu în 2021. Ce s-a aflat despre fosta asistentă
Daniela Crudu și-a rotunjit veniturile în pandemie

Majoritatea vedetelor de la noi au avut de suferit de pe urma pandemiei. Trecuți toți în izolare era și firesc ca toate contractele, aparițiile, etc., să fie sistate. Implicit, banii au ajuns să fie din ce în ce mai puțini. Numai că unele dintre vedetele autohtone, cum este și Daniela Crudu, au reușit să câștige bani frumoși și în pandemie.

Daniela Crudu și-a rotunjit veniturile în pandemie

După ce a dispărut de pe micile ecrane, Daniela Crudu a reușit totuși să-și mențină un anume stil de viață, prin micile contracte și apariții la diverse evenimente. Dar, odată cu declanșarea pandemiei, multe dintre contractele ei au fost puse în stand-by.

Asta nu a împiedicat-o, însă, să găsească alte modalități de a-și câștiga banii, chiar și în pandemie. O variantă aleasă rapid de Daniela Crudu a fost să participe la filmările unor clipuri pentru artiștii români.

Unul dintre acestea, semnate de Shift, a fost lansat de curând, sub denumirea de Simfonia. Clipu a prins repede atât la fanii artistului, cât și ai apetisantei Daniela Crudu. Reacțiile acestora au fost în număr mare, pe rețelele de socializare, unii dintre ei declarând:

„Yeahhhh babbyyyy! 🔥/ Adevarul e ca esti talentata💋❤️ Alta fata poate nu facea la fel🤗/ CE POZIȚIE BUNĂ AI/ Te salut, Cruduta! Ești frumoasa și tu și masina! Va sta bine impreuna/ Ce bună ești la stil 👍/ EȘTI PERFECTĂ!”, sunt câteva dintre comentarii.

Nu știm exact câți bani a câștigat din colaborarea cu Shift, dar Daniela Crudu trăiește pe picior mare. Recent diva a fost surprinsă la volanul unui bolid în valoare de aproximativ 100.000 de euro. Ceea ce ne duce cu gândul la faptul că Daniela nu o duce chiar rău, chiar și în pandemie.

Bruneta prin oraș, la volanul unui bolid de lux

În timp ce mulți își chiverniseau banii, în pandemie, Daniela Crudu, obișnuită cu anume stil de viață, cheltuia bani pe mașini de lux. La finele lui decembrie 2020, bruneta a fost văzută în București cu o mașină nou-nouță. Un bolid de lux, în valoare de aproape 100.000 de euro, despre care Daniela Crudu scria:

”Ce credeți? Mașinuța este gata, uitați cum arată… Deci e bombă, bombă cu ceas. Uitați cum sclipește… Doamne, deci nu mai pot, mor de ea. Este superbă, mulțumesc, vă iubesc! Sunt cea mai fericită, ia uitați, oglinzile mi le-au făcut negre. Aici, bară în față este tot neagră.

Deci, sunt cea mai tare din parcare ca să știți. Și o să-i schimb și numerele. Am cea mai tare mașinuță, nu vreți să știți, toată lumea se uită la ea și o admiră pentru că strălucește într-un mare fel, super drăguț.”, scria Daniela pe rețelele de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI