Cum face bani Clotilde Armand. E singurul primar din București care procedează așa

Cum face bani Clotilde Armand. E singurul primar din București care procedează așa

Primarul ales pentru Sectorul 1 al Capitalei, Clotilde Armand este una din cele mai bogate persoane în acest moment. Cum a reușit acest lucru și de ce este singura în această postură, citiți în rândurile care urmează.

Cum face bani Clotilde Armand

Conform unor informații publicate de ZF și preluate de Mediafax, noul primar ales la Sectorul 1, Clotilde Armand ar face bani frumoși din cotațiile pe bursă. Ziarul Financiar a publicat recent un material în care se vorbește de sumele câștigate de Clotilde Armand prin plasamente de obligațiuni și din cotațiile pe Bursa de valori București.

Se vorbește de sume consistente, de aproape 100.000 de lei în acţiuni precum Banca Transilvania, FP, Romgaz, Petrom. În ceea ce privește plasamentul de obligațiuni, aici se vehiculează sume de 75.000 de euro.

E singurul primar din București care procedează așa

Publicația ZF,  în urma analizării declaraţiilor de avere datate ca fiind din august 2020 a primarului ales, a constatat că aceasta ar câștiga sume consistente de pe Bursa de Valori București. Astfel că, în declarațiile de avere se regăsesc investiții de 98.300 de lei în acţiuni. Astfel că deține acțiuni la Fondul Proprietate. Valoarea în valoare totală de 18.500 de lei.

Alte acțiuni, în valoare totală de 16.600 de lei de la Nuclearelectrica. De la Petrom, mai deține acțiuni în valoare de 14.940 de lei. Pe declarația de avere a noului primar regăsim acțiuni și la Banca Transilvania , valoarea acestora fiind de 14.900 de lei.

Cum face bani Clotilde Armand. E singurul primar din București care procedează așa
Clotilde Aramnd singurul primar cu acțiuni la bursă

Alte acțiuni, mai sunt de la Romgaz și de la Transgaz, în valoare de 11.500 de lei, și respectiv, de 11.300 de lei. Cei de la ZF mai precizează că doamna Clotilde Armand este investitoare la opt companii de la bursă.

Aceeași publicație descoperă că în declaraţia din 12 august 2020, valoarea investiţiilor se ridica la suma de  96.000 de lei. Cu alte cuvinte o majorare a portofoliului cu aproape 2.600 de lei. În afară de acțiunile mai sus menționate, mai deține şi un plasament de 75.000 de euro în obligaţiuni în custodia BCR. ZF spune că nu se menţionează în declaraţie dacă sunt titluri de stat sau obligaţiuni listate, ci doar hârtii de valoare.

Cu alte cuvinte, noul primar ales are o avere considerabilă, doar din vânzarea sau cumpărarea de acțiuni. Este singurul primar din București care deține un astfel de portofoliu, consistent am mai adăuga noi. Rămâne să vedem cu cât îi va crește, sau diminua protofoliul la următoarea tranzacție la Bursa de valori. Până atunci însă va trebui să vadă cum iese din scandalul fraudării alegerilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI