Clotilde Armand, prima reacție după apariția dovezii fraudării alegerilor: „Doamna Firea și fostul primar sunt doar niște loseri disperați”

Clotilde Armand, prima reacție după apariția dovezii fraudării alegerilor: "Doamna Firea și fostul primar sunt doar niște loseri disperați" Sursă foto: Inquam Photos/Ilona Andrei

Tensiuni uriașe miercuri seară, după ce în emisiunea „Sinteza Zilei”, moderată de Mihai Gâdea, au fost prezentate posibile imagini doveditoare ale fraudării alegerilor. Deși nu este o informație oficială, imaginile în care niște membri USR-PLUS scormonesc în saci și îl sustrag unul dintre aceștia ridică multe semne de întrebare.

Imagini neobișnuite surprinse de camerele de supraveghere

De când au fost anunțate rezultatele oficiale ale victoriei lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei, Gabriela Firea și-a propus să demonstreze că această înfrângere a sa a fost aranjată prin fraudarea voturilor. Nu a trecut mult timp, însă, până să apară primele imagini compromițătoare.

În cursul serii de miercuri, Mihai Gâdea a prezentat în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena3, imagini surprinse în clădirea Biroului de Circumscripţie Electorală a Sectorului 1, într-o cameră, acolo unde niște membri USR-PLUS umblă printre saci sigilați, iar mai apoi părăsesc încăperea cu unul dintre aceștia.

Până la oferirea unor lămuriri oficiale, au fost trase primele concluzii, nefiind tocmai îmbucurătoare pentru contracandidații Gabrielei Firea. Aceasta dorește repetarea alegerilor, considerând imaginile scandaloase drept dovada unei fraude.

Clotilde Armand, reacție scandaloasă la adresa acuzațiilor „false”

La puțin timp după apariția acestor imagini „ale fraudei”, Clotilde Armand, noul primar al Sectorului 1, a transmis un mesaj acid la adresa acuzațiilor care se aduc partidului pe care îl reprezintă.

”Fake news! Acele imagini sunt de la procesul de numărare și persoanele sunt observatori care asistau numărare. Apoi, orice candidat are dreptul să urmărească procesul de votare și numărare al votului pe toată perioada procesului electoral. Așa spune legea.

Dar dna Firea și fostul primar nu se pricep la acest proces, ei nu cunosc legea. PSD și-a trimis azi agitatori la sediul BES S1 iar acum promovează acum știri false pentru că au pierdut alegerile. Sunt doar niște loseri disperați.

PSD și-a făcut sediul electoral deasupra sediului BES S1 și acolo i-am prins în flagrant cu procese verbale în alb pregătite să măsluiască PV.

Într-o țară normală dl Tudorache și dna Firea erau arestați deja. Dar niciodată nu e prea târziu” a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Acest mesaj vine în urma unor tensiuni din ultimele zile, în care, bătălia pentru funcția de primar al Sectorului 1 a fost una foarte strânsă. Candidatul PSD, Dan Tudorache și Clotilde Armand s-au acuzat reciproc pentru fraudarea voturilor, luptându-se la sânge pentru dreptate.

Într-un final, rezultatul a fost unul favorabil pentru Clotilde Armand, câștigând alegerile  cu câteva voturi în plus față de contracanditatul său.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI