Cum era Otniela Sandu să dea foc casei în care stă. Ce greșeală gravă a făcut, putea fi o tragedie

Otniela Sandu și peripețiile domestice

Pentru fanii show-ului ”Ferma” numele de Otniela Sandu este deja cunoscut. Pentru cei mai puțini familiarizați cu numele tinerei, Otniela a participat la show-ul ”Supraviețuitorul”, în urmă cu trei ani. Show-ul era difuzat tot la PRO TV.

Otniela Sandu și peripețiile domestice

Fosta concurentă Ferma, Otniela Sandu, a apărut recent, la ”Vorbește Lumea”, pentru prima dată alături de iubitul ei. Otniela Sandu și Radu Constantin sunt de ceva vreme împreună, chiar dacă se zvonea că ar fi făcut cuplu cu Vali Bărbulescu, după despărțirea acestuia de Delia. Presupusa relație dintre Otniela Sandu și Vali Bărbulescu a rămas exact așa, la stadiul de zvon.

Invitați la emisunea moderată de Cove și, mai nou, Lore, Otniela Sandu a fost supusă unui chestionar fulger despre cum l-a cunoscut pe Radu și cum le merge relația. Peripețiile blondei Otniela Sandu, conform iubitului, sunt multe.

Prima dintre ele, povestită de Radu, este un moment mai dramatic. Episodul relatat de iubitul blondei face referire la momentul în care aceasta era să dea foc casei în care locuiesc amândoi.

”A lăsat cuptorul deschis! Opt ore a mers cuptorul, până am venit eu acasă. Am zis, ce-i căldura asta, nu mai fusese niciodată așa de cald! Am intrat în bucătărie și am văzut.

Era o căldură… Furculițele erau fierbinți. Doamne, bine că nu a luat foc, bine că nu am făcut pagube pe la vecini, să avem de plătit”, a povestit Radu.

”Avea un sâmbure, mi-a rămas în gât!”

Mai în glumă, mai în serios, Radu Constantin, iubitul blondei, a spus ”a vrut să mă omoare!”, făcând referire la un alt episod mai puțin plăcut în care erau implicate bomboane cu sâmburi.

 ”Da, mi-a adus bomboanele, eu am mâncat seara câteva, a doua zi am plecat cu un prieten, cu mașina, și am mâncat-o pe ultima.

Avea un sâmbure, mi-a rămas în gât! Era să mă omoare”, a povestit Radu Constantin episodul.

Imediat blonda Otniela a replicat moderatorilor din platou, declarând că:

“La început am făcut un lucru frumos, un desert. Dar el în loc să aprecieze treaba asta, zice că am vrut să-l omor. Eu făceam bomboane de mult timp, le-am verificat, dar a ajuns un sâmbure în el cu care era să se înece.

Eu n-am crezut și i-am cerut să-mi aducă sâmburele, pe care mi l-a adus într-o cutie de inel, și acum îl am.”, a spus blonda Otniela Sandu.

Cu toate peripețiile lor domestice, Otniela Sandu recunoaște că se simte fericită alături de Radu și că nu exclude posibilitatea unei căsătorii, dar nu pentru moment.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI