Cum cerea Andreea Esca bani străinilor pe stradă când era mică: ‘Așa disperată eram’

Cum cerea Andreea Esca bani străinilor pe stradă când era mică: ‘Așa disperată eram’
Cum cerea Andreea Esca bani strainilor pe strada cand era mica

Pe 27 ianuarie, Cătălin Măruță a împlinit vârsta de 44 de ani, iar una dintre invitatele sale speciale a fost celebra lui colegă de trust Andreea Esca. Jurnalista i-a transmis toate cele bun prezentatorului TV și i-a adus, în cadou, un bol cu faimoasa ei salată de vinete, un deliciu adorat de toți prietenii știristei. La un „pahar de vorbă”, Andreea Esca i-a povestit lui Cătălin Măruță cum le cerea bani oamenilor, pe stradă, în tinerețe, pentru a da un simplu telefon.

Ce a făcut Andreea Raicu fără telefon, timp de 10 zile, în Thailanda

Zi de mare sărbătoare în platoul La Măruță, acolo unde soțul Andrei și-a serbat ziua de naștere alături de invitați de seamă, printre care le enumerăm pe Dana Rogoz, Andreea Raicu și Andreea Esca. Cătălin Măruță a împlinit vârsta de 44 de ani, prilej cu care știrista de la PRO TV i-a dăruit un bol cu celebra ei salată de vinete.

Andreea Raicu i-a povestit lui Cătălin Măruță despre aventurile sale în Thailanda, acolo unde diva s-a relaxat fără telefon timp de 10 zile, lucru care i-a surprins pe telespectatorii emisiunii.

„Aveam nevoie să mă întorc la mine și fără să mă intereseze informatii despre alții. Nu am făcut nici multe poze. Am fost în Thailanda. Am avut doar un telefon prin care comunicam cu mama mea, sa nu creadă că am innebunit, că am dispărut, dar nicio aplicație pe el.

Te bucuri de fiecare moment pe care-l ai. Am fost cu mai multă lume. Ai mai mult timp, mai multă libertate și e totul curat în jurul tău. Sunt mult mai odihnită acum.”, a relatat Andreea Raicu la PRO TV.

Andreea Esca cerea bani străinilor pentru a folosi cabina de telefon din stradă

Întrebată de gazda emisiunii dacă s-ar putea vedea în aceeași ipostază, Andreea Esca a recunoscut că nu ar putea sta departe de telefon pentru atâtea zile. Pe de altă parte, mama Alexiei Eram a dezvăluit o amintire amuzantă din anii tinereții, pe vremea când le cerea bani trecătorilor, pe stradă, pentru a-și suna bunica din cabina telefonică poziționată vizavi de casa sa.

„O dată am vorbit atât de mult la telefon, încât a venit nota foarte foarte mare. M-am gândit că nu o să fie bine, pe vremea aia era un alt fel de parenting, așa că am plecat prin liceu și am făcut chetă, printre colegi, ca să plătesc telefonul pe ascuns.

Țin minte că aveam o cabină telefonică, una albastră, vizavi de casă. Stăteam în fața ei și ceream un leu sau 25 de bani, numai ca să dau telefon. O sunam pe mamaie, eram leșinată să dau telefon.”, a mărturisit Andreea Esca în emisiunea La Măruță, de pe PRO TV.

La final de emisiune, Cătălin Măruță a întrebat-o pe Andreea Esca dacă se va face soacră în acest an. Răspunsul ei a fost unul de-a dreptul savuros, jurnalista glumind că se consideră mult prea tânără pentru a-și asuma acest rol. Andreea Esca va împlini 50 de ani la sfârșitul lunii august.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI