Cum câștigi 300 de lei pe oră ușor. Compania din Ucraina care oferă joburi part-time românilor

Cum câștigi 300 de lei pe oră ușor. Compania din Ucraina care oferă joburi part-time românilor
Cum poți câștiga 300 de lei pe oră, dacă știi să lucrezi în aceste programe. Vei primi proiecte în funcție de nivelul tău de expertiză.

Fiecare dintre noi are nevoie de bani în plus, la un moment dat. Indiferent dacă este vorba despre plata facturilor, satisfacerea unor mofturi sau altele. Cu siguranță nu ești singurul care caută surse de venit suplimentar. Vestea bună este că poți să faci bani, chiar dacă nu ai abilități de expert. Află cum poți câștiga 300 de lei pe oră, dacă știi să lucrezi în aceste programe.

Cum poți câștiga 300 de lei pe oră

O companie din Ucraina, profilată pe domeniul IT, a anunțat că a intrat pe piața din România. Este vorba despre start-up-ul ucrainean Lemon.io. Reprezentanții acestuia caută colaboratori care să activeze chiar și cu jumătate de normă. Iar asta datorită faptului că angajații IT din estul Europei s-ar fi dovedit a fi mai serioși și responsabili decât alții.

„Europa de Est a fost adesea numită un paradis al dezvoltării software offshore. Ucraina, România și Polonia sunt printre țările est-europene care se poziționează cu mândrie în top 10 atunci când vine vorba de calitatea serviciilor IT oferite. În plus, specialiștii din aceste țări sunt capabili să comunice în limba engleză la un nivel avansat. Astfel, pentru noi a fost natural să ne îndreptăm atenția către IT-știi români”, a transmis Aleksandr Volodarsky, CEO și co-fondator al companiei ucrainene.

Lemon.io caută peste 100 de angajați IT de pe piața locală. Aceștia ar trebui să se alăture celor peste 60 de programatori români care lucrează deja de acasă în cadrul unor proiecte din Silicon Valley. Așa poți să faci bani în timpul liber.

Recruții trebuie să știe să lucreze în mai multe limbaje de programare. Printre cele mai solicitate se numără: React, Node, Python, Vue.js, Ruby, Typescript, React Native, Angular, Flutter, Data Science, DevOps.

Cu cât vor fi plătiți angajații Lemon.io

Procesul de verificare al potențialilor angajați constă în mai multe etape. În primă fază, are loc evaluarea nivelului de limbă engleză, apoi a aptitudinilor IT. Ulterior, vor fi evaluate cunoștințele tehnice.

În funcție de expertiza fiecărui angajat, se distribuie proiecte de lucru care să nu fie peste nivelul acestuia. În astfel de circumstanțe, angajații nu au concurență directă, care ar putea să conducă la prețuri mai mici în materie de venituri.

Salariile angajaților IT din România, inclusiv a celor cu jumătate de normă, se realizează în funcție de nivelul de expertiză și de limbajul de programare ales. Veniturile variază de la 25 la 60 de dolari pe oră, adică circa 300 de lei pe o oră de lucru.

Salariații care muncesc 4 ore pe zi pot să ajungă, astfel, la venituri lunare chiar de până la 5.000 de euro. Plata se face de două ori pe lună, fără ca angajații să plătească tipicele comisioane.