18 ian. 2023 | 18:23

Cum bei alcool fără să te îmbeți. Trucurile pe care doar experții le știu

Utile
Cum bei alcool fără să te îmbeți. Trucurile pe care doar experții le știu
Truc pentru români: cum să bei alcool fără să te îmbeți?

Cu siguranță mulți români care adoră să bea câteva pahare în plus în zilele libere s-au întrebat de-a lungul timpului cum să facă asta fără să se îmbete. Majoritatea oamenilor de la noi din țară profită des de weekend-urile libere și de gașca de prieteni alături de care s-au la povești. Desigur că din ecuație nu poate să lipsească un vin bun sau câteva beri la discreție. Experții vin acum cu trucuri care să te facă să nu te mai îmbeți rapid. Ce trebuie să faci?

Cum bei alcool fără să te îmbeți: metoda știută de experți

Românii găsesc întotdeauna locul unei seri  în oraș cu prietenii sau familia la un pahar cu vin. De asemenea, o altă activitate iubită de majoritatea bărbaților este fotbalul. Unii aleg doar să se uite la el, alții să îl joace.

Cu toate astea, indiferent de felul în care o fac, la final cei mai mulți se strâng la o bere pentru a discuta cele întâmplate pe teren. Desigur că în multe cazuri câțiva dintre ei au băut câteva pahare în plus și s-au simțit rău a doua zi.

Specialiștii vin acum cu câteva trucuri care te ajute în acest sens. Trebuie doar să respecți remediile și vei observa cum o să te simți din ce în ce mai bine tocmai când mahmureala o să te lovească.

Este un lucru obișnuit ca la diverse evenimente sociale să consumi băuturi alcoolice, dar trebuie totuși să ai la cunoștință propria măsură. Dacă vrei să bei ceva și să nu te îmbeți sau să suferi a doua zi, urmează sfaturile de mai jos:

Ce trebuie să faci?

Bea încet: cu cât bei mai repede, cu atât alcoolul acționează mai puternic asupra organismului tău. Soluția este să savurezi băutura cu guri mici.

Nu bea pe stomacul gol: încearcă să mănânci ceva înainte de a bea și chiar încearcă să iei o gustare în timp ce servești un pahar cu vin.

Lasă paharul pe masă: majoritatea oamenilor au tendința să bea mai mult dacă își țin paharul în mână. Acesta este un reflex inconștient care te face să duci paharul la gură dacă îl ai în mână.

Mănâncă preparate consistente: specialiștii recomandă să mănânci o masă consistentă și poate chiar câteva prăjeli înainte de o seară plină de muzică, dans și diferite băuturi alcoolice. De asemenea, este util să iei și câteva vitamine înainte pentru ca organismul tău să nu aibă de suferit.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Profeția lui Elon Musk: „A mai rămas doar un an”
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro