Cum au sărbătorit Meghan Markle și prințul Harry ziua de naștere a fiului lor, Archie. Cadoul înduioșător primit

Cum au sărbătorit Meghan Markle și prințul Harry ziua de naștere a fiului lor, Archie. Cadoul înduioșător primit
Cum au sărbătorit Meghan Markle și Prințul Harry ziua de naștere a fiului lor?

Micuțul Archie s-a bucurat de o zi de naștere mai specială anul acesta, dată fiind criza sanitară pe care o traversăm. Cum au decis să sărbătorească Meghan Markle și prințul Harry și ce cadou a primit bebelușul? Acesta a avut o zi minunată.

Cum au sărbătorit Meghan Markle și prințul Harry ziua de naștere a fiului lor

Archie Harrison Mountbatten-Windsor a împlinit un an! Fiul Prințului Harry nu s-a butut bucura de o petrecere pe măsură anul acesta, dar părinții au deci totuși să organizeze ceva pentru ca micuțul să aibă cea mai frumoasă amintire. Mama sa a început dimineața mult așteptată prin a-i citi cu intonație o poveste pentru copii – Rața și iepurele.

În timpul acesta, tatăl lui i-a filmat din spate, urmărind cu drag povestea. Cartea aceea este una dintre preferatele lui, mereu stând nerăbdător ca ea să se termine, de aceea Meghan a ales să i-o citească. Jurnaliștii britanici au susținut că Archie va primi un tort fără zahăr, făcut din ingrediente orgainice, iar mai apoi se va juca în piscina casei.

Meghan Markle și fiul ei, Archie
Meghan Markle și fiul ei, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, de ziua acestuia

Ducii de Sussex își mai doresc un copil

Meghan și Prințul Harry iubesc mult copii, motiv pentru care își mai doresc unul. Chiar soția prințului a susținut că vrea „doi copii, maximum”. În timpul unei vizite la o cafenea destinată familiilor militarilor din Winssdor, cei doi au vorbit cu câțiva părinți. Unul din ei a povestit că ducii de Sussex au fost deschiși și s-au jucat cu copiii prezenți. „Cred că au fost într-un fel dornici să vorbească cu alți părinți care au copii de-o vârstă cu fiul lor. Harry a părut foarte interesant de cum decurg lucrurile atunci când ai un al doilea copil. Am încercat să îi încurajam să aibă un al doilea bebeluș”, a declarat sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI