Cum au realizat Războinicii și Faimoșii că Sindy va fi eliminată de la Survivor România: ‘Abia azi-dimineață mi-am dat seama’

de: Bișinicu Andreea
03 05. 2021

Duminică, 2 mai, în ziua de Paște a avut loc unul dintre cele mai grele Consilii de eliminare din istoria Survivor România. După ce Maria Chițu și Albert Oprea au fost propuși spre eliminare din echipa Războinicilor, nimeni nu se aștepta ca cea care avea să plece din competiție să fie Sindy. Cum și-au dat seama Marius Crăciun și Andrei Dascălu că Sindy avea să plece din competiție.

Cum au realizat Războinicii că Sindy va fi eliminată de la Survivor România

Lacrimi și suspine în tabăra Războinicilor. Acesta este al patrulea joc de imunitate consecutiv pe care-l pierd și a doua săptămână la rând în care sunt obligați să-și trimită un om acasă. Nimeni nu se aștepta ca Sindy să fie cea care părăsește Survivor România, după plecarea lui Starlin din Consiliul trecut.

Atleta a acumulat cele mai puține voturi dintre ea, Marius Crăciun și Sorin Pușcașu, iar astfel a fost trimisă acasă, spre șocul Faimoșilor care nu se așteptau nici ei la această schimbare a evenimentelor.

Andrei: Sindy, ai fost cea mai bună. Ne vedem acasă, pregătește petrecerea aia.

Marius: Cred că nu degeaba a trebuit să cântăm noi aseară. Ai grijă de tine, da? Să fii puternică.

Adelina: Să fii curajoasă și puternică. Ești un zâmbet de om.

Albert: O să-mi fie dor de tine, o să fac tot ce trebuie, o să vezi.

Sorin: Sindy, tu să nu mă asculți pe mine când ți-am spus să nu mai fii haotică, da? Îmi pare rău că pleci și tu știi asta.

Marius Crăciun a presimțit că Sindy va pleca de la Survivor

Deși Sindy a spus că a avut o presimțire că va pleca acasă, se pare că nu a fost singura. Marius i-a mărturisit lui Andrei că s-a gândit la posibilitatea ca Sindy să fie următoarea persoană eliminată din competiție, dacă cei doi nominalizați, Maria și Albert, aveau să iasă favoriții publicului și ar fi urmat să voteze pe altcineva din echipa Războinicilor, în lumina ultimelor evenimente și conflicte apărute în tabăra celor albaștri.

Marius: Azi dimineață mi-am dat seama.

Andrei: Ne-a făcut și brățări. Ne-a făcut tot.

Ce surprize au avut Faimoșii și Războinicii de Paște la Survivor România

Cum au realizat Războinicii că Sindy va fi eliminată de la Survivor România. Jocul de duminică a avut miză dublă. Pentru că miracolele se întâmplă la Survivor România, cu ocazia sărbătorilor pascale atât câștigătorii jocului cât și rivalii lor s-au bucurat atât de o recompensă pe măsură. Războinicii și Faimoșii au stat împreună la masă și s-au delectat, alături de prezentatorul emisiunii Daniel Pavel, cu bucatele unei mese tradiționale de Paște. Asta nu a fost tot.

Cu ocazia sărbătorilor pascale, cei de la Survivor România le-au pregătit o surpriză concurenților săi. Atât Faimoșii cât și Războinicii au primit în dar un filmuleț de la cele mai dragi persoane din România, pentru a simți spiritul sărbătorilor chiar și în Republica Dominicană.

Sindy a părăsit competiția Survivor cu capul sus:

„Am avut o presimțire astăzi. Asta este, înseamnă că drumul meu s-a încheiat la Survivor. Sunt bucuroasă că am reușit să ajung până aici, mi-am dorit mult să ajung la această competiție.

O să plec cu capul sus. Nu am niciun regret, sunt fericită, nu sunt tristă, nu am nicio problemă. Câștigătorul să fie unul din echipa mea și le urez baftă tuturor. Mi-a plăcut, a fost frumos.

Mă duc acasă la ai mei, oricum mă așteaptă. Am primit acel video și au spus că mă așteaptă, au avut și ei o presimțire, pentru că telepatia noastră e foarte puternică. Nimic nu e mai important decât familia pentru mine, mă gândeam că pot să stau mai mult timp departe de familia mea.

Chiar înainte să vin le-am spus părinților că m-aș muta într-un loc exotic, dar aici am realizat că nu a m-aș muta nici măcar din oraș, să nu-i pot îmbrățișa, să vorbim doar la telefon e nimic. O să apreciez totul mult mai mult când ajung acasă”, au fost ultimele cuvinte ale lui Sindy la Survivor România.