Cum au intrat frații Becali cu forța peste Răducioiu și iubita lui. Detalii uluitoare

Cum au intrat frații Becali cu forța peste Răducioiu și iubita lui. Detalii uluitoare
Cum au intrat frații Becali cu forța peste Răducioiu și iubita lui

Povestea despărțirii brutale dintre Răducioiu și iubita lui, Janine. Frații Becali au intrat cu forța peste creatoarea de modă. „Cum, domnule, cu topoarele?!”

Legendă fotbalului românesc de la începutul anilor ‘90: frații Becali au intrat cu forța peste Răducioiu și iubita lui

Fostul impresar al lui Florin Răducioiu, Victor Becali, a fost întrebat la GSP Live despre veridicitatea unei legende din fotbalul românesc care circulă încă de la începutul anilor ‘90. În acea primăvară, atacantul naționalei se iubea cu Miss România, Eugenia Ștefan, fost manechin care ulterior a devenit creatoare de modă, luându-și numele Janine.

„Mă îndrăgostisem până peste cap de ea, era un fotomodel celebru al acelor ani. Toată ființa mea era legată în acea perioadă de această fată, care avusese niște contracte în Italia și terminase o idilă cu Florin Segărceanu. (…) Am greșit și nu l-am ascultat atunci pe Giovani Becali. Mi-a spus de zeci de ori să renunț la Janine, dar nu am făcut-o decât foarte târziu. Despărțirea s-a petrecut într-un fel foarte dur”, a povestit Răducioiu, în urmă cu mulți ani.

Cornel Dinu, fost secretar de stat, a trecut și el în revistă întâmplarea. În 1991, acesta asistase la o scenă în care impresarii Dan Alban și asociatul său, Ioan Becali, încercau fără succes să obținuă o sumă de bani de la clientul lor, Răducioiu, transferat între timp la Verona.

Dinu: „Ce mi-au auzit urechile este imposibil de reprodus”

„Dan (n.r. – Alban) a zis: „A pus mâna nenorocita aia de Janine pe bietul copil, i-a sucit capul. E schimbat total, parcă l-a hipnotizat. O să vorbesc mâine cu directorul lor sportiv cu care am făcut transferul de la Bari, să-i oprească din salariu. O să-i recuperezi.” Atât i-a trebuit lui Giovanni. A luat foc mai rău decât în mașină, pe drum.

Aproape o jumătate de oră, Giovanni a vorbit cu Florin, dar și cu Janine, care a acceptat să-l asculte. Ce mi-au auzit urechile este imposibil de reprodus. Începea pașnic dialogul cu ei și, imediat, declanșa o tiradă de amenințări auzite doar în cele mai înfiorătoare scenarii de groază”, este notat în cartea lui Dinu, ”Misterele lui Mister”.

Victor Becali: „Sunt un pic amnezic”

Povestea spune că Răducioiu i-ar fi lăsat iubitei un card pe care se află o sumă importantă de bani. Ulterior, acesta ar fi constatat că banii s-ar fi evaporat. Astfel, jucătorul a apelat la impresari pentru a recupera ce se mai putea din necaz.

Ioan Becali și fratele său, Victor, au mers acasă la Janine, care nu a vrut să deschidă. Cei doi au spart ușa cu topoarele, bruscând-o pe femeie, iar la plecare au luat din apartament până și hainele de blană din dulap.

„Eu sunt un pic amnezic. Am avut o perioadă de detenție de patru ani și jumătate în urma căreia am devenit puțin amnezic. În toate poveștile, evident, mai există un sâmbure de adevăr. A existat o poveste, știu povestea cu Răducioiu, dar a trecut foarte mult timp. Totuși, asta cu topoarele… Doamne, ferește! Cum să folosești toporul?!”, a spus Victor Becali.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI