Cum au ajuns Doina Teodoru și Cătălin Bordea să fie “iubiți”. Anunțul făcut de vedetă a surprins internetul VIDEO

de: Andrei Simion
19 08. 2024

Este senzația din lumea showbiz-ului românesc! Doina Teodoru este noua iubită a lui Cătălin Bordea! Această veste i-a făcut pe fanii celor doi actori să speculeze. Cei doi sunt într-o relație, iar confirmarea a venit chiar de la partenera bucătarului Cătălin Scărlătescu.

Cum au ajuns Doina Teodoru și Cătălin Bordea să fie “iubiți”

Doina Teodoru și Cătălin Bordea sunt printre cei mai iubiți și respectați actori din România. Fanii lor au acum un motiv de sărbătoare, deoarece au aflat că vor colabora într-un nou proiect comun. Ce este captivant este că în acest proiect, ei vor juca roluri deosebite, având ocazia să se prefacă într-un cuplu.

Iubita lui Cătălin Scărlătescu a comentat despre noul proiect și a exprimat cum crede că va fi să fie partenera colegului său, Cătălin Bordea. Răspunzând la această întrebare, Doina Teodoru a menționat că a avut deja ocazia să fie partenera unui comediant, și anume în Statele Unite.

„Am avut deja experiența în America. Este greu, va trebui să spăl tot, geamuri, va trebui să fac de mâncare, va trebui să fac eu practic tot. Să-l schimb cu altul mai încolo”, a scris actrița pe Instagram, în dreptul căreia scrie: „Doina Teodoru este noua iubită a lui Cătălin Bordea”.

Aceasta nu a oferit mai multe informații, dorind să adauge un strop de suspans pentru fanii săi. În legătură cu Cătălin Scărlătescu, cei doi sunt într-o relație fericită de peste trei ani. Actrița a discutat despre cum s-au întâlnit și despre cum celebrul bucătar a ajuns să-i devină partener de viață.

„În Vama Veche, dar nu s-a întâmplat nimic, doar am făcut cunoștință. Apoi, peste câteva luni, ne-am văzut la niște petreceri la niște prieteni comuni. Avem mulți prieteni în comun. Am început să vorbim, el să facă pe marele seducător cu mine, eu „șezi blând că nu e cazul”… Și uite-așa, dintr-una într-alta, am ajuns să ieșim la date. I-a plăcut mult de mine, l-am activat…”, a afirmat cu altă ocazie Doina Teodoru.â

Când se căsătoresc cei doi

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru și-au petrecut vara călătorind. Au vizitat locuri noi, precum Albania și Belgrad, fiind în special motivați de dorința de a experimenta specialitățile gastronomice locale.

„Am căutat un motiv să plecăm de acasă și am ales niște țări unde n-am mai fost până în momentul de față. Am fost în Albania. Am fost la Belgrad. Ne-am dus pe genul «explorare culinară»: «Hai să mâncăm și să vedem locurile de acolo!”, a povestit Cătălin Scărlătescu.

În trecut, Cătălin Scărlătescu visa la o casă mare și la mulți copii, dar acum își imaginează viitorul într-o notă mai boemă. Acesta a declarat că nu mai vrea o casă cu trei etaje, preferând în schimb trei garsoniere sau chiar o barcă. El consideră că o barcă este cea mai interesantă opțiune, deoarece permite să te trezești în fiecare zi într-un loc diferit.

„Nu mai vreau o casă cu trei etaje sub nicio formă! Vă dați seama, cine face curat în casa aia, Dumnezeule mare?! În loc de o casă cu trei etaje, mi-aș dori trei case mici, trei garsoniere, așa… Sau, mai bine decât atât, o barcă. Cred că o barcă e cea mai frumoasă. E cea mai interesantă casă pentru că te urci pe barcă și te trezești în fiecare dimineață în alt por”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu.