Cum atragi bogația în viața ta. Ce trebuie să faci, potrivit specialiștilor

Cum atragi bogația în viața ta. Ce trebuie să faci, potrivit specialiștilor
Așa procedează oamenii înstăriți

Se spune că banul la ban trage, iar asta pentru că o atitudine relaxată privind bogăția îți va aduce și mai multă bunăstare pe plan financiar.

Ce să faci ca să atragi bogăția

Oricine își dorește să facă bani, unii ca să își îndeplinească dorințe, alții pentru confortul și liniștea pe care bogăția o aduce în viața oricui.

Cerasela Rogen, coach transformațional, vorbește despre secretul oamenilor bogați din lume și despre cum ar trebui să gândim ca să obținem cele mai bune rezultate.

„Majoritatea dintre noi avem un moment în viață în care ne plângem și ne simțim blocați pe toate câmpurile, în toate ariile, în toate felurile – emoțional sau blocați în iubire, că nu avem relație.

Când nu avem succes ne simțim blocați. Haideți să vedem ce anume ne blochează și nu ne dăm seama. Și anume, stă ca barieră între noi și banii pe care îi dorim, dar mai ales cariera și succesul pe care ni-l dorim.

Și visăm… și ne uităm în stânga și în dreapta și ni se pare că fiecare om e mai bun decât noi și câștigă mult mai ușor banii și ai senzația cumva că ei sunt parca sub tine sau inferiori și uite lor cum le merge”, spune ea.

Mai mult, se pare că nu există noroc. De fapt, norocul este suma alegerilor pe care le facem și îl putem invoca mereu.

„Află că primul lucru – nu există noroc. Îl creezi în funcție de setul tău mental, deci bariera sau norocul, cum crezi tu, este setul mental pe care îl ai.

În momentul în care ai primit de acasă și nu înveți în nicio școală cum să ai succes, te învață cum să fii un bun lucrător, te învață cum să ai un job bun, dar niciodată nu te vor învață cum să te deblochezi și să ai succes.

Blocajul este setul mental și anume – ai învățat de la părinți, societate și școală că nu pot, nu îmi iese, banii sunt murdari, banii sunt ceva rău, banii schimbă omul, mai bine cinstit și bogat, dar de ce nu mai bine bogat și cinstit?

Că se poate sau de ce nu crezi că banii sunt foarte importanți doar ca să cumperi lucruri cu un preț afișat? Nu avem nevoie să cumpărăm fericire și nici fericirea nu o depunem la bancă să cumpărăm casă.

Primul lucru: Scapă de convingeri limitative

„Deci nu au legătură toate aceste convingeri limitative. Unul dintre cele mai mari blocaje din viața noastră este cum gândim despre succes și despre bani.

Ne raportăm eu merit, îmi iese, universul este abundent, îmi este ușor să câștig, banii vin ușor către mine și eu voi fi sigur un om de succes.

Asta este un set mental sănătos, indiferent din ce familie vii, de ce vârstă ai, indiferent ce sex ai, indiferent câtă școală sau nu și să nu uităm că Ceaușescu nu avea școală și mulți alți miliardari, dar au avut ce? O idee.

Ca să poți să ai acea idee, ca să poți să ai acea inspirație care să facă să umble pur și simplu oamenii cu banii după tine că ai avut o idee extraordinară, înseamnă să gândești out of the box, adică înafara minții, să gândești ilogic, asta înseamnă să ai succes.

Racheta înainte să fie inventată, ce să vezi, a fost o idee ilogică, smartphone-ul înainte să fie inventat, wow, cine ar fi crezut că de fapt e un computer mic în câțiva cm”, a spus ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI