Cum atragi banii și norocul în casa ta. 6 trucuri care îți vor umple conturile

Cum atragi banii și norocul în casa ta. 6 trucuri care îți vor umple conturile

Principiile feng shui ajută la îndepărtarea energiilor negative, aducând un sentiment de pace casei în care locuiești. Potrivit învățăturilor din această sferă, toate lucrurile sunt conectate și totul este energie, iar starea noastră interioară este influențată de mediul în care trăim. Cum să atragi banii, să ai echilibru și armonie interioară? Norocul poate fi de azi de partea ta.

6 trucuri Feng Shui – Cum să-ți decorezi casa pentru a avea bani și noroc

Feng Shui-ul are un rol esențial în viața ta, de aceea trebuie să te gândești cu atenție la cum vrei să arate propria locuință.  Vrei să ai un cămin confortabil, primitor și, în același timp, să sporești energia pozitivă a casei? Urmând doar câteva reguli de bază din arta feng shui îți poți reîmprospăta locuința. Maeștrii acestui stil susțin că, odată ce pui în practică sfaturile, te vei bucura de o viață sănătoasă și prosperă.

Cum atragi banii și norocul în casa ta. 6 trucuri care îți vor umple conturile
Reguli de bază în arta feng shui pentru a avea noroc și bani

Ai grijă la scurgeri

În arta feng shui, apa reprezintă două lucruri: bani și emoții. În ambele cazuri este vorba despre circulație, iar dacă îți curge apa la chiuvetă sau ai tavanul stricat, fă tot posibilul să rezolvi problema. De altfel, când repari ceva în casa ta, repari ceva în viața ta. În plus, nu ți-ai dori ca acest mic aspect să îți aducă nenoroc la bani.

Pune capacul la closet

La toaletă se pierd energiile prin spirale, când tragi apa, iar când pui capacul, protejezi chiu-ul (energia), să nu cumva să plece din viața ta. Prin analogia apei, acest lucru este foarte important. Gândește-te că astfel poți da drumul la bani pe apa sâmbetei.

Fă constant ordine

Intrarea în casă este importantă. Când este atractivă și aranjată, vei putea observa că oportunitățile îți bat la ușă, când nu, atmosfera este tensionată.

Fii atent la simboluri

Dacă știi unde se găsește zona banilor și a prosperității din casa ta conform regulilor feng shui, atunci ești avantajat. Conform Școlii tibetane de feng shui, punctul se află în zona de sud-est a casei. Dacă este plină de praf și dezordonată, atunci sunt șanse ca finanțele tale să fie la fel. Dacă sunt plante verzi, sănătoase și îngrijite, atunci finanțele tale se află pe un trend ascendent.

Curăță cuptorul

Aragazul reprezintă abundență în feng shui. Asigură-te că este ordine și că folosești toate ochiurile, lucru care reprezintă mai multe canale deschise oportunităților.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI