Cum arătau Aurelian Temișan și Monica Davidescu atunci când s-au cunoscut. Au făcut anunțul după 25 de ani de relație

Cum arătau Aurelian Temișan și Monica Davidescu atunci când s-au cunoscut. Au făcut anunțul după 25 de ani de relație

Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt unul dintre cele mai frumose cupluri din lumea artistică românească. Cei doi au împlinit pe 13 ianuarie 25 de ani de când s-au cunoscut, iar artistul a ținut să facă public acest lucru, postând un mesaj plin de dragoste pe Instagram.

Cum arătau Aurelian Temișan și Monica Davidescu atunci când s-au cunoscut.

Aurelian Temișan a vorbit deschis pe Instagram despre momentul în care a cunoscut-o pe cea care avea să-i devină soție. Cei doi au acum motive de sărbătoare, iar juratul de la ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a făcut totul public.

”25 de ani. Sfert de veac.
13 ianuarie 1995… 13 ianuarie 2020.

În momentul în care cunoști un om, nu te poate duce gândul la ce ar putea fi, la cum ar putea fi… Dacă în seară în care ne-am cunoscut (când a venit ea spre mine, întrebându-mă cum aș vrea să mă prezinte), aș fi putut anticipa că vor trece anii așa, i-aș fi spus: “domnisoara Monica, prezintă-mă simplu… soțul tău.” ??
Sunt recunoscător vieții (pentru miliardele de secunde de credit), conjuncturii (pentru harul care mi s-a dat și cu care bucur suflete), anturajului (pentru frumoșii oameni ce mi-au fost și îmi sunt alături), pentru viitorul (care deși nesigur, mă motivează și mă mobilizează)… pentru TOT.
Monica, Dora, de astăzi pornim în cel de-al doilea pătrar al vieții. ??”, a scris Aurelian Temișan pe contul de Instagram.

Fanii au reacționat imediat la postare: ”Ce frumos. ❤️❤️ La Multi Ani!! Va iubesc!”, sună mesaje internauților, ca răspuns la postarea lui Aurelian Temișan.

Nu a fost dragoste la prima vedere

Într-un interviu acordat Viva.ro, Aurelian Temișan a vorbit despre relația sa cu Monica Davidescu. Spune că nu există o rețetă secretă a poveștii lor, dar și că… nu a fost dragoste la prima vedere.

”Dacă ar exista un secret, cu siguranță ar exista și o rețetă. Eu prefer să nu știu ce mă așteaptă mâine, când e vorba de lucruri pe care nu le poți controla. Parcă acum a început totul, negândin- du-ne nicio secundă la a treia zi și… E vorba de ce ți-e scris pe frunte, dar nu poți ști vreodată. (…) Cu siguranță NU a fost dragoste la prima vedere. Eu veneam după o perioadă „agitată din punct de vedere sentimental, deci nu mă gândeam la o posibilă relație. Dar, cum lucrurile bune vin când nu te aștepți, am continuat în a crede în ceea ce începusem să simt și…”, a declarat artistul pentru sursa menționată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI