Cum arăta Viorica Dăncilă, în urmă cu 27 de ani. Diferență uriașă! Mulți au văzut poza, dar puțini au recunoscut-o

Cum arăta Viorica Dăncilă, în urmă cu 27 de ani. Diferență uriașă! Mulți au văzut poza, dar puțini au recunoscut-o
Viorica Dăncilă a votat de la primele ore ale dimineții, la Colegiul național Sf. Sava din Capitală

Viorica Dăncilă arăta cu mult diferit, în anii tinereții, față de cum o știu românii, în prezent. Mai mult, contracandidata lui Klaus Iohannis în cursa pentru Cotroceni poate fi cu greu recunoscută de către alegători. Într-o imagine din urmă cu 27 de ani, aceasta poate fi văzută alături de fiul ei, Victor. De asemenea, fostul premier a dezvăluit de curând și motivul pentru care nu a dorit să devină mamă, pe cale naturală, și a adoptat un băiețel.

Cum arăta Viorica Dăncilă, în urmă cu 27 de ani

Viorica Dăncilă a dezvăluit mai multe detalii despre viața ei personală, într-un interviu acordat recent. Premierul demis a oferit publicului câteva puncte de vedere neștiute, despre anii tinereții, dar și despre faptul că l-a adoptat pe Victor, fiul cuplului Dăncilă. Toate aceste declarații au venit duminică, înainte de înverstirea noului guvern, condus de Ludovic Orban.

Cum arăta Viorica Dăncilă, în urmă cu 27 de ani. Diferență uriașă! Mulți au văzut poza, dar puțini au recunoscut-o
Alegătorii o pot recunoaște cu greu pe Viorica Dăncilă, în această imagine realizată acum 27 de ani

Cu 27 de ani în urmă, când nu era atât de cunoscută pe scena politică de la noi, Viorica Dăncilă nu semăna absolut deloc cu cea din prezent. Fostul premier își purta părul într-o altă nuanță, față de blond, așa cum ne-a obișnuit, având o coafură des întâlnită în anii ’90, atunci când fusese realizată fotografia. În respectiva imagine, candidata în cursa prezidențială avea vârsta de 29 de ani și se bucura de momentele petrecute alături de fiul adoptiv, fiind vorba de un portret de familie.

Unde a locuit fostul premier Dăncilă?

La fel, în acele momente, Viorica Dancilă locuia împreună cu soțul ei, Cristinel, și cu Victor, într-un apartament cu două camere, din Videle.Chiar fostul premier a împărtășit această fotografie, pe care a oferit-o publicității, atunci când a făcut mai multe mărturisiri despre viața personală. Viorica Dancila avea vârsta de 29 de ani, în portretul de familie și a recunoscut că era o perioadă din viața lor în care le-a fost greu, din punct de vedere financiar.

„După ce l-am înfiat pe Victor, cu foarte multe insistențe, ni s-a schimbat viața. Am avut un țel. Când era greu, trebuia să depășim pentru că era Victor. El a devenit răsfățatul familiei.”, a spus fostul premier.

„La început n-au înțeles, eram în 1990. Victor e născut pe 1 ianuarie 1990 și erau condițiile puțin mai grele. Stăteam în Videle, aveam un apartament cu două camere atunci”, a mai adăugat Viorica Dăncilă, potrivit a1.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI