06 dec. 2019 | 09:53

Cum arată vila lui Marius Moga și a Biancăi Lăpuște. Are patru camere și o formă ciudată

Știri generale
Cum arată vila lui Marius Moga și a Biancăi Lăpuște. Are patru camere și o formă ciudată
Cum arată vila lui Marius Moga și a Biancăi Lăpuște. Are patru camere și o formă ciudată

Vedetele autohtone,care mai de care, își etalează în presă, atât cuceririle, dar și realizările pe plan personal. Printre aceștia se numără și Marius Mogacare, mai nou, se pare că și-a construit o nouă casă, și, conform celor de la CLICK! are o formă ciudată și un număr de patru camere.

Cum arată vila lui Marius Moga și a Biancăi Lăpuște

Se pare că lui Marius Moga și a sa soție, Bianca Lăpuște anul 2019 a fost unul profitabil și că lucrurile s-au așezat așa cum cei doi și-au dorit. Noua casă pe care și-au construit-o și în care speră să facă Crăciunul de anul acesta, are o arhitectură inedită și iese în evidență de la depărtare.

Cum arată vila lui Marius Moga și a Biancăi Lăpuște. Are patru camere și o formă ciudată

Cum arată vila lui Marius Moga și a Biancăi Lăpuște. Are patru camere și o formă ciudată

Așa cum declară artistul, casa pe care și-au construit-o în cartierul Cernica, este unul dintre proiectele lor de suflet. Casa pare-se că au terminat-o de construit şi finisat parţial. Familia lor  se va muta acolo odată cu aniversarea lui Marius, căci acesta este născut la final de decembrie, pe 30.

Are patru camere și o formă ciudată

„Am avut nişte proiecte extraordinare în 2019, pentru mine foarte importante. Şi în sfârşit, ne mutăm în casă nouă, sperăm să fie cât mai repede. Casa este aproape de Cernica, lângă pădure. Noi am meşterit singuri multe lucruri în casă, inclusiv balustrada şi scările, fiindcă am vrut ceva ce nu se găseşte pe internet. A fost un proiect de suflet. Puteam să ne mutăm până acum, fiind gata, însă programul ne-a ţinut aproape de studio. Este o casă specială, ca formă, are un etaj şi patru camere, dintre care una va fi studio de înregistrări, una e camera Mariei, una dormitorul şi o camera de musafiri. Casa noastră este toată în colţuri, spre deosebire de cea a părinţilor lui Marius, care are doar forme rotunjite. Spre final de decembrie este şi ziua lui Marius, însă nu ne facem planuri. O să fim alături de prieteni, probabil undeva la munte, mereu pe ultima sută de metri”, a mărturisit Bianca celor de la CLICK!

Marius a cumpărat terenul cu mulţi ani în urmă, prin 2010, împreună cu bunul său prieten Smiley. Dacă actualul jurat de la Vocea României şi-a terminat demult casa şi s-a şi mutat în ea, fostul jurat reuşeşte “performanţa” abia după 9-10 ani, mai spun cei de la CLICK!

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Pâinea cu maia, izvor de sănătate. Ce sortiment trebuie evitat
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Capital.ro
Hidroelectrica, anunț important pentru toți clienții! Schimbările anunțate pentru următoarea perioadă
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Adio COZI la SGR! Un nou DISPOZITIV de COLECTAT STICLE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro