Cum arată vila bărbatului cu cea mai mare pensie din România. Gheorghe Bălășoiu a investit aici toți banii

Cum arată vila bărbatului cu cea mai mare pensie din România. Gheorghe Bălășoiu a investit aici toți banii

Gheorghe Bălășoiu a investit toți banii într-o vilă impunătoare. Bărbatul are cea mai mare pensie din România și își permite să se laude. Cum arată vila fostului procuror?

Cum arată vila bărbatului cu cea mai mare pensie din România

Gheorghe Bălășoiu, fost șef de penitenciar și procuror, este pe primul loc în clasamentul pensiilor din România. Bărbatul este la vârsta de 73 de ani și încasează o pensie lunar record de 73890 lei brut, din aceștia 66701 lei net. Pentru fostul procuror banii nu sunt nimic pe lângă faptul că și-a pierdut fiul pe nume Mircea, care a murit la vârsta de 49 de ani în anul 2016, după ce a suferit un infarct.

Vila lui Bălășoiu se află la ieșirea unui sat din Pitești cu un etaj și o curte impunătoare, având la mansardă stema țării ca semn de respect pentru statul ce îi oferă o pensie record. În anul precedent a ocupat automat primul loc din topul pensiilor, încadrându-se în cele șase categorii de pensie specială precum: consilierii de conturi și auditori externi ai Curții de Conturi, judecătorii și procurorii, personalul auxiliar de specialitate al instanțelor de judecată și al parchetelor, funcționarii publici parlamentari, personalul aeronautic civil și membrii corpului diplomatic.

Cum arată vila bărbatului cu cea mai mare pensie din România. Gheorghe Bălășoiu a investit aici toți banii
Sursă Foto: wowbiz.ro

Diana Tușa este revoltată de pensia lui Gheorghe Bălășoiu

În urma acestei pensii uriașe era de așteptat ca cineva să intervină, așadar Diana Tușa, deputat în Parlamentul României, a criticat faptul că după 30 de ani de la Revoluție, fostul comandant al penitenciarului din Colibaș, are o pensie ce se află în topul clasamentului de pensii. Aceasta a adăugat că nu este normal, și că fiul fostului vicepreședinte al Bancorex, Gheorghe Bălășoiu, a ajuns secretar de stat în Ministrul Finanțelor.

”La 30 de ani de la Revoluție, fostul procuror #comunist Gheorghe Bălășoiu, fost comandant al penitenciarului Colibași, are o #pensie de 73890 de lei”, a scris deputatul PSD Diana Tușa pe pagina sa de Facebook.

Casa Națională de Pensii Publice refuză să precizeze dacă pensionarul Gheorghe Bălășoiu, avea în iunie 2018 o pensie de 51,334 de lei. Suma lunară pe care o primește în momentul de față este echivalentă cu 15.000 de euro, ne informează liberalul Florin Roman. Fostul procuror este însă la un pas de a fi depășit, Augustin Lazăr și-a depus dosarul de pensionare și este vizat pentru o sumă mult mai mare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI