Cum arată viitoarea noră a lui David Beckham. Bucurie mare în familie

Cum arată viitoarea noră a lui David Beckham. Bucurie mare în familie

Deși are doar 21 de ani, Brooklyn, fiul cel mare a lui David Beckham este pregătit să se însoare. Tânărul a cerut-o de soție pe Nicola Peltz după doar opt luni de relație. Acesta a dat vestea pe rețelele de socializare, unde a precizat că vrea să fie cel mai bun soț și cel mai bun tată din lume.

Viitoarea noră a lui David Beckham, de nota 10. Cum arată cea care i-a furat inima lui Brooklyn

Brooklyn Beckham (21 de ani) a primit acordul părinților pentru a se căsători cu prietena sa, Nicola Peltz (25 de ani). Cei doi sunt împreună din luna noiembrie a anului trecut, după ce tânărul s-a despărțit de modelul Hana Cross. Brooklyn este în prezent fotograf și model în Statele Unite, iar Nicola este actriță în America de Nord. Ea a fost nominalizată la premiul Teen Choice pentru cel mai bun debut cinematografic.

  • Victoria și David Beckham au împreună 4 copii: Brooklyn Joseph (21 de ani), Romeo James (17 ani), Cruz David (15 ani) și Harper Seven (9 ani).

După ce s-a asigurat că iubita lui i-a spus marele ”DA”, acesta a făcut momentul emoționant public. Mai mult, i-a promis partenerei sale că va fi cel ma bun soț și cel mai bun tată.

„În urmă cu două săptămâni mi-am întrebat sufletul pereche dacă vrea să se mărite cu mine și a spus da xx Sunt cel mai norocos bărbat din lume. Promit să fiu cel mai bun soț și cel mai bun tată într-o bună zi. Te iubesc!”, a scris Brooklyn la descrierea pozei.

Nicola, deja în sânul familiei Beckham

Nicola a publicat aceeași fotografie, în josul căreia a scris o declarație de dragoste: „Tu m-ai făcut să fiu cea mai norocoasă fată din lume. Abia aștept să îmi petrec tot restul vieții alături de tine. Iubirea ta este cel mai prețios cadou. Te iubesc enorm!”.

Conform imaginilor de pe InstaStory, cei doi îndrăgostiți au petrecut weekend-ul împreună cu familiile lor și s-au simțit minunat. Actrița apare într-o imagine alături de părinții soțului ei, pe care a notat „familia este cea mai importantă”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI