Cum arată Valentina Pelinel în costum de baie, după cele două nașteri. Imaginea adevărului

Cum arată Valentina Pelinel în costum de baie, după cele două nașteri. Imaginea adevărului
Cum arata Valentina Pelinel in costum de baie

Deși de câțiva ani a renunțat la cariera de fotomodel, pentru a se dedica vieții de familie, Valentina Pelinel, în vârstă de 40 de ani, mămică a trei copii, arată ca în vremea când defila pe marile podiumuri internaționale de modă.

Cum arată Valentina Pelinel în costum de baie, după cele două nașteri

După două nașteri, Valentina Pelinel și-a menținut talia de viespe, fiind o femeie extrem de atrăgătoare. Astfel că blondina face reclamă la ștrandurile familiei cu poze în costum de baie și arată ca atunci când activa ca fotomodel. Ea profită de atuurile sale ca să facă reclamă piscinelor din Crângași și Drumul Taberei, pe care le deține familia.

“Întâmpinăm vara cu o super petrecere la cele mai cool locații din București. Patru zile de petrecre și super distracție dedicate celor mici și celor mari deopotrivă. În perioada 19 mai – 6 iunie, copiii cu vârsta până în 14 ani au intrarea liberă”, a notat Valentina Pelinel în dreptul imaginilor dim piscină.

Prin urmare, îmbrăcată într-un costum de baie întreg, soția lui Cristi Borcea arată foarte bine, grație genelor bune, dar și orelor petrecute în sala de sport alături de antrenoarea Luminița Nicolescu.

Valentina Pelinel a vorbit despre silueta ei și a dezvăluit că nu are un secret anume, ci doar că acordă atenție deosebită mănâncării sănătoase și sportului.

”Nu există un anumit secret, ci o anumită disciplină de la care încerc să nu mă abat.

Merg la sală de 4-5 ori pe săptămână, merg la masaj și terapii de întreținere corporală”,  a spus Valentina Pelinel.

”Nu sunt așa slabă, am 65 kilograme, e greutatea la care mă simt bine.   Merg zilnic la sală, fac sport în cursul săptămânii, cu mici excepții, asta daca plec din oraș. Măsura mea este S-M. Sunt pofticioasă și mănânc ce doresc, dar în ultimele luni chiar am fost atentă la alimentație, mai ales cantitativ, pentru că mi-am dorit să ajung la greutatea mea de 65 de kilograme”, a spus Valentina Pelinel.

Și Valentina Pelinel s-a luptat cu kilogramele în plus

Valentina Pelinel a mai mărturisit că s-a confruntat cu kilogramele în plus după nașterea gemenelor sale.

”Rămăsesem cu 2-3 kg de care nu mai scăpam după nașterea fetițelor și până la urma am reușit. Mie îmi și place să fac mișcare și știi că mă antrenez cu prietena mea buna, Luminița Nicolescu. Și în timpul sarcinilor a făcut mișcare cu mine. Asta e greutatea la care mă simt eu bine, 65 kg. Le-am dat în timp și rămăsesem cu 2-3 kg.

La Milan am luat 26 kg și la fetițe 29. Le-am dat repejor în timpul celor 6 luni de alăptat la fiecare copil, dar rămăsesem cu cele 2-3 kg cu care m-am distrat vreun an.”,  a mai spus Valentina.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI