Cum arată terasa de lux a Deliei. Ce și-a făcut peste apartamentul de 1 milion de euro

Cum arată terasa de lux a Deliei. Ce și-a făcut peste apartamentul de 1 milion de euro
Ce are Delia în casă. Accesoriul care a stârnit hohote de râs

Din cauza restricțiilor, dar și pentru a se proteja de noul coronavirus, vedetele și-au transformat locuințele în adevărate zone de distracție. Cum cinematografele din mall-uri sunt închise din luna martie, Mihai Bobonete și-a făcut acasă propriul cinema, în curte, iar Delia profită din plin de piscina de pe acoperiș, astfel că și-a extins zona de relaxare, iar totul arată ca un resort de cinci stele.

Cum arată terasa de lux a Deliei

Pandemia de coronavirus a reconfigurat viețile tuturor și nu doar noi petrecem mai mult timp acasă, ci și actorii și soliștii, fiind într-o vacanță profesională, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. Unii au curți mari, în care se simt ca la picnic, precum Antonia și Alex Velea, care au o vilă ca un palat, alții au case chiar în pădure, cum e cazul Mirelei Vaida, însă există și vedete cu spații mai ”mici”, care nu au piscină în curte, ci pe acoperiș.

Este și cazul Deliei, în vârstă de 38 de ani, al cărei penthouse de 1,4 milioane de euro fascinează și la ora actuală. Recent, artista a făcut un tur al terasei, filmând decorul și se poate observa că și-a schimbat total zona de relaxare, ea fiind mult mai extinsă și mult mai confortabilă. Piscina de pe acoperiș este înconjurată de fotolii, hamace, canapele de ratan, iar foișorul e plin de verdeață și măsuța și candelabrele se încadrează perfect.

”Apartamentul Deliei este ceva de vis. Practic, este un penthouse, care se întinde pe două etaje, 3 şi 4, plus terasa blocului, unde este piscina. Are vedere la lac, iar zona (n.r. Floreasca) este foarte bună, vorbim totuşi de nordul Capitalei”, a povestit un apropiat de-al blondinei penru Click.ro.

De menționat este că apartamentul are în jur de 400 mp, cam de 5 ori mai mare decât un apartament obişnuit cu trei camere, scară interioară şi pereţi din sticlă. Evident că toate acestea costă, iar prețul a fost de circa 1,4 milioane de euro.

Și Mihai Bobonete a făcut reconfigurări acasă

De asemenea, și Mihai Bobonete , actor în „Las Fierbinți” și prezentator al emisiunii „Falsez pentru ține”, de la PRO TV, a făcut câteva reconfigurări acasă.

Astfel că zilele trecute, actorul i-a serbat ziua fiului său, Octavian, care a împlinit 10 ani, iar cu această ocazie i-a invitat pe prietenii lui în curtea casei, la o vizionare de filme. Printre copiii invitați au fost și cei ai prietenilor lor, Oana Mareș și magicianul Robert Tudor. Micuții s-au simțit foarte bine, având parte de o seară liniștită, în aer liber.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI