Cum arată Sylvester Stallone la 73 de ani. Fața i s-a modificat radical și este dependent de operații FOTO

Cum arată Sylvester Stallone la 73 de ani. Fața i s-a modificat radical și este dependent de operații FOTO
Cum arată Sylvester Stallone la 73 de ani

Goana după timp pare că l-a năpădit pe actorul Sylvester Stallone. Ajuns la 73 de ani, dorește să se confrunte cu factorul care nu așteaptă pe nimeni. Celebrul John Rambo nu mai arată ca odinioară, fiind dependent de operații estetice.

Cum arată Sylvester Stallone la 73 de ani?

A devenit legendar prin rolurile principale în filme de acțiune ca Rocky și Rambo. În anii ’80 a fost unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood. De atunci, a hotărât să își modifice aspectul, treptat. Mai exact, după ce a apărut în filmul ”Asasini”, în 1990, fața i s-a modificat în mod radical, Stallone încercând să semene cu mama sa. Tentativa de a stopa bătrânețea cu injecții cu Botox nu a fost reușită. Mai mult, ca schimbarea să fie radicală, Stallone poartă acum și barbă.

Cât despre mama sa, Jackie Stallone, ea are zeci de intervenții estetice, pe care le și recunoaște. Aceasta și-a dorit să învingă timpul, astfel că a combinat chirurgia plastică cu alte tratamente de înfrumusețare, dar rezultatul nu a fost cel dorit. Pe de altă parte, când vine vorba de admiterea intervențiilor, din partea lui Stallone vine un alt motiv. Actorul susține că are câteva din cauza problemelor de sănătate.

Despre legendă

Sylvester Gardenzio Stallone s-a născut în cartierul „Hell’s Kitchen” din New York. Tatăl său, imigrant din Gioia del Colle, frizer de profesie, iar mama, Jacqueline, este de origine franceză. Sylvester are un frate mai tânăr, Frank jr., cântăreț și actor, și o soră, după tată, Toni Ann. Părinții lui au avut o căsnicie dificilă, separându-se de mai multe ori, în final divorțând pe când Stallone avea 11 ani. Aceste evenimente au avut un mare impact în comportamentul actorului, acesta fiind suspendat și exmatriculat din mai multe școli pentru absențe și bătăi cu alți elevi. În cele din urmă, a fost trimis la Colegiul American din Geneva, Elveția, un liceu special pentru elevi ”cu probleme”, unde a fost votat ca si ”candidat la scaunul electric”.

Cum arată Sylvester Stallone la 73 de ani. Fața i s-a modificat radical și este dependent de operații FOTO
Sylvester Stallone

Întors în Statele Unite, a urmat cursurile de dramă la Universitatea din Miami și a început să scrie primele scenarii. S-a lăsat de facultate ca să devină actor în New York, dar rolurile s-au lăsat așteptate. A obținut câteva roluri în piese de teatru de avangardă și a apărut chiar și într-un film semi-pornografic numit Party at Kitty & Stud’s.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI