Cum arată soția lui Relu Pănescu de la Survivor România 2022. Cerasela e superbă! FOTO

de: Anca Lupescu
22 02. 2022

Relu Păunescu face parte din echipa Războinicilor de la Survivor România 2022. Concurentul tocai a fost propus pentru exil, așa că trece prin momente delicate, fiind privat de mâncare și aflându-se în izolare. Războinicul s-a dovedit a fi un caracter puternic și are toate motivele să lupte în jungla din Republica Dominicană. Cu toate acestea, dacă ar fi eliminat, pe Relu îl așteaptă acasă soția lui superbă, așa că nu ar fi o pierdere prea mare pentru el. 

Relu Pănescu are o soție superbă

Relu și Cerasela sunt căsătoriți, iar concurentul are pe pagina de Facebook fotografii de la nuntă publicate în decembrie 2016. Cei doi au împreună două fetițe și formează o familie unită și frumoasă. 

Cel mai în vârstă concurent de la Survivor se mândrește cu o familie model. Soția lui este superbă, iar imaginile de pe internet sunt dovada incontestabilă. Cei doi apar în fotografii îmbrățișați și îndrăgostiți.

La nuntă, Cerasela a purtat o rochie albă elegantă și a radiat. Cu părul în bucle lejere și bijuterii fine, soția lui Relu a trăit cele mai frumoase momente alături de cel care îi devenea pe atunci soț.

Relu Păunescu a purtat un costum clasic, la care a asortat un papion și s-a bucurat de fiecare clipă alături de femeia care urma să îi fie aproape pentru toată viața și care i-a dăruit două fetițe superbe.

Ședința foto de la nunta lor a fost cu adevărat una inedită. Cei doi au decis să realizeze pictorialul pe șantier, lângă o casă în construcții. Și-au pus căști de protecție pe cap, s-au cățărat pe câteva grinde de pe șantier și au făcut fotografii unice.

Războinicul a suferit o tragedie înainte de a pleca la Survivor

Relu Păunescu a dezvăluit că înainte de a pleca în Republica Dominicană, tatăl lui a suferit un accident vascular cerebral, lucru care i-a îngreunat foarte tare plecarea și startul în competiție. 

„Gândul îmi zboară către familie, pentru mine familia este cel mai important lucru din viață, alături de sănătate.

Mă gândesc la fetele mele, la cea mică de trei și jumătate, cea mare de 18 ani și jumătate, la soția mea, la fratele meu,

la nepotul meu, dar în momentul de față, cel mai mult, mă gândesc la tatăl meu, care înainte de plecare, cu câteva zile, a făcut un AVC”, povestea recent Relu.