A murit creatorul de modă preferat de Angelina Jolie! Anunțul a fost făcut pe Instagram

A murit creatorul de modă preferat de Angelina Jolie! Anunțul a fost făcut pe Instagram
Creatorul de modă Max Azria a murit, la 70 de ani

Creatorul de modă preferat de Angelina Jolie a murit. Celebrul designer tunisian Max Azria s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani din cauza cancerului pulmonar, iar vestea morții sale le-a luat prin surprindere pe vedetele de la Hollywood. Anunțul trist a fost făcut pe Instagram, la miezul nopții.

Printre vedetele care au colaborat cu Max Azria și care l-au apreciat mai mult decât pe oricare alt creator de modă s-au numărat Angelina Jolie, Halle Berry și Drew Barrymore. Casa de modă BCBGMAXAZRIA a confirmat decesul designerului pe contul oficial de Instagram.

„Suntem îndurerați să primim vestea trecerii în neființă a lui Max Azria. Max a fost un adevărat vizionar, care a definit moda contemporană. BCBG există prin Bon Chic, Bon Genre sau good style, good atitude, care reflectă moștenirea lăsată de acest om și ne luăm angajamentul de a le păstra în onoarea lui. Condoleanțe sincere familiei Azria”, a fost mesajul postat de casa de modă pe rețeaua de socializare.

Creatorul de modă Max Azria era preferatul Angelinei Jolie

Creatorul de modă îndrăgit de Angelina Jolie a murit într-un spital din Houston, Texas. potrivit site-ului Women’s Wear Daily, iar vestea a adus tristețea în rândul vedetelor de la Holywood.

Max Azria a înființat BCBGMAXAZRIA în anul 1989, apoi a cumpărat brandul francez Herve Leger, în 1998. Cel din urmă a fost relansat în 2007 printr-o colecție de rochii mulate, care au fost cunoscute sub numele de „rochii bandaj.” Acestea au devenit simbolurile anilor 2000.

Designerul a lansat BCBGeneration în 2008, un brand dedicat tinerilor, dar care includea și linii „prêt-à-porter”. Azria a părăsit compania în 2016, iar aceasta a intrat în faliment și a fost achiziționată în 2017 de Marquee Brands și Herve Leger.

Max Azria a făcut ținute pentru vedete precum Britney Spears, Kim Kardashian, Miley Cyrus, Halle Berry, Drew Barrymore, Fergie, Lindsay Lohan, Michelle Williams și Paris Hilton.

Urmăriți Playtech.ro și pe