Cum arată sora lui Connect-R, de fapt. E pur și simplu ravisantă!

Cum arată sora lui Connect-R, de fapt. E pur și simplu ravisantă!
Cum arata sora lui Connect-R

Toți românii îl cunosc pe Connect-R, dar puțini sunt cei care știu faptul că artistul are o soră mai mică extrem de frumoasă. Cine este Ana Maria și cu se ocupă, de fapt. Sora cântărețului este implicată în afacerile vedetei. Invitat în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, rapperul a vorbit, cu inima deschisă, despre sacrificiile făcute în copilărie.

Cu ce se ocupă Ana Maria, sora lui Connect-R

Este unul dintre cei mai cunoscuți, talentați și reputați artiști din România, iar drumul către succes a fost anevoios, presărat cu multe sacrificii. La aproape 40 de ani, Connect-R este un bărbat împlinit, cu o carieră înfloritoare, o familie fericită și milioane de fani în toate colțurile țării.

Deși a trecut prin multe obstacole, de-a lungul vieții, cântărețul a demonstrat că este un om puternic și ambițios, capabil să mute și munții din loc pentru a lupta pentru visul său.

Recent, fostul concurent de la Asia Express a fost invitat în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai de la Kanal D, unde a făcut dezvăluiri incredibile legate de copilărie, prietenia cu Alex Velea care s-a destrămat, divorțul de Misha, calea spre Dumnezeu și problemele pe care le-a avut cu drogurile, acum mulți ani. De asemenea, cântărețul a povestit câți bani câștiga din vânzarea ziarelor, pe vremea când era doar un puștan.

Printre dezvăluirile sale, Connect-R i-a mărturisit gazdei emisiunii faptul că are o soră mai mică, Ana Maria, care este asistenta lui personală. Tânăra îl ajută la gestionarea finanțelor, fiind implicată în afacerile artistului.

„Banii m-au schimbat în bine. Banii participă la fericire, dar în niciun caz nu fac parte din esența fericirii. Sunt un tip haotic, uit să plătesc salarii. De-asta, mai nou, în afară de contabil, mai am o asistentă, pe sora mea.

Ce nu au înțeles ei, (n.r. – echipa lui) la un moment dat ei amenințau că pleacă și am spus că niciodată un artist, un leader de trupă, nu o să stea într-un chitarist. Chiar dacă îi iubesc pe toți, oamenii vin pentru cel care deschide gura.”, a declarat Connect-R în emsiunea lui Denise Rifai de pe Kanal D.

De ce nu s-a recăsătorit cu Misha

Deși el și Misha nu mai formează un cuplu oficial, cei doi foști soți locuiesc, în continuare, împreună și au o relație foarte apropiată, de dragul fetiței lor Maya, pe care o cresc împreună.

Rapperul susține că nu se mai gândește să se însoare pentru a doua oară și nici nu își dorește să se mai îndrăgostească de o altă femeie. Chiar dacă Misha și Connect-R sunt singuri, niciunul nu și-a refăcut viața alături de alți partneri, cei doi concentrându-se pe creșterea fiicei lor.

„Misha e o mamă extraordinară, eu nu am cum să fac ce face ea… Îi cunoaşte până şi plânsurile Mayei. Nu e greu să stăm în aceeaşi casă, deloc! Pentru mine e exclus să mă mai căsătoresc, am spus stop!

Nu există aşa ceva. Eu mă refer la mine, nu ştiu despre Misha. Dintr-un anumit punct de vedere, vom fi o familie toată viaţa, Maya ne va lega mereu. Eu nu vreau să mă mai îndrăgostesc de o femeie! O să-mi iubesc mereu familia.”, a spus artistul.

După divorț, Connect-R și frumoasa blondină au lansat și câteva piese împreună, pentru a demonstra că doi oameni pot avea o relație civilizată și după o separare.

Connect-R a recunoscut că s-a drogat timp de mai mulți ani, lucru pentru care oamenii au început să-i trimită mesaje de felicitări pentru curajul de care a dat dovadă, făcând aceste dezvăluiri cutremurătoare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI