Cum arată sora Anamariei Prodan. Cu ce se ocupă în SUA, după ce și-a cedat partea de moștenire

Cum arată sora Anamariei Prodan. Cu ce se ocupă în SUA, după ce și-a cedat partea de moștenire
Cum arată sora Anamariei Prodan

Toți o știu pe Anamaria Prodan, dar cum arată sora impresarei? Despre ea s-a scris că s-a îmbogățit în SUA, după ce și-a cedat partea de moștenire.

Cum arată sora Anamariei Prodan?

Anamaria Prodan este fiica Ionelei Prodan și a lui Traian Tănase. Impresara are o soră pe nume Anca, ce are o afacere de succes în Statele Unite ale Americii. Ea locuiește acolo de mulți ani, unde lucrează în lumea imobiliarelor. Tot acolo și-a întemeiat și o familie, iar viața pe care o duce o face foarte fericită.

Sora Anamariei Prodan s-a căsătorit cu un fost luptător de jiu-jitsu, Anthony Savelio, iar împreună au o fată. Relația dintre Anamaria și sora ei este foarte bună și, deși se află departe una de cealaltă, se înțeleg de minune și încearcă să împartă toate momentele frumoase.

”Anamaria este Polul Nord, Anca este Polul Sud”

„Anca, sora mea cea mică, este deșteapta familiei, cea mai cuminte, cea mai ascultătoare, cea mai ordonată. La noi, Anamaria este Polul Nord, Anca este Polul Sud. Deci nu avem aproape nimic în comun. Câteodată ne spun prietenii, cred că din complezență, că semănăm. Eu ma îmbrac cum mă îmbrac și am părul pe care îl am, ea își face părul drept, ea e doamnă clasică”, spunea impresara despre sora sa.

Cum arată sora Anamariei Prodan. Cu ce se ocupă în SUA, după ce și-a cedat partea de moștenire
Ionela Prodan și fiicele sale, Anca și Anamaria

Detalii despre familia Prodan – Tatăl lor a murit pe când Anamaria avea 19 ani, iar mama lor, celebra interpretă de muzică populară Ionela Prodan, s-a dus și ea la stele nu de mult. Artista s-a luptat o perioadă lungă perioadă de timp cu o boală cruntă, iar problemele grave la pancreas au doborât-o. La câteva ore după decesul solistei, Spitalul Universitar de Urgență Elias, unde era internată, a transmis un comunicat de presă în care anunță că decesul Ionelei Prodan a survenit în urma unui stop cardiorespirator.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI