Cum arată soacra lui Paul Ipate. Cătălina Grama – Jojo, mesaj emoționant de ziua mamei ei

Cum arată soacra lui Paul Ipate. Cătălina Grama – Jojo, mesaj emoționant de ziua mamei ei
Cum arată soacra lui Paul Ipate. Cătălina Grama - Jojo, mesaj emoționant de ziua mamei ei

Cătălin Grama, cunoscută de public sub numele de scenă Jojo, și-a ținut departe de luminile reflectoarelor familia. Însă, există unele imagini ”scăpate” pe internet cu micuții ei, în care nu li se văd chipurile, iar cele lăsate pe tapet sunt acelea cu soțul ei, Paul Ipate. Așadar, pe partener îl știm, pe copii îi mai vedem când și când, dar pe părinți mai deloc. De această dată, vedeta, mândră de ”comoara” sa, a publicat, totuși, o fotografie în care își ține mama în brațe. Cum arată femeia și ce mesaj emoționant i-a transmis artista de ziua ei?

Cum arată soacra lui Paul Ipate?

Cătălin Alexandra Grama (38 de ani), cunoscută de public drept Jojo, acronim de la cuvintele „jeune et jolie” (în franceză tânără și frumoasă), este cântăreață și actriță. A debutat în televiziune în 1995, la 14 ani, și a jucat în primul său rol de teatru în anul 2003, iar în 2005 a fost distribuită în primul său rol într-un lung metraj conematografic. Timp de doi ani a făcut parte din trupa U-nite, alături de Bart și Miky, iar în perioada 1998-2000 a prezentat show-ul Kiki Riki Miki împreună cu Horia Brenciu.

Așadar, introdusă în lumea reflectoarelor încă din 1995, ai crede că tot ce ține de viața sa ar fi la îndemâna tuturor cu doar o singură căutare pe Google. Ei bine, nu este așa, actrița dorind să păstreze discreție pe cât posibil în cele ce țin de suflet. Ce a fost ”în văzul lumii” a fost prima căsnicie(2009). Din acel mariaj, artista are un băiețel, Achim, născut la data de 10 iunie 2011. În 2012, blondina declara într-un interviu publicat online: „Nu știu cum aș putea rezistaa fără Ionuț și fără Achim”. Cu toate acestea, trei ani mai târziu, divorțează, în secret, și se recăsătorește câțiva ani mai târziu cu actorul Paul Ipate, cu care are o fetiță, Zora Maria.

”Ea e mama! Mă bucur că ți-am moștenit pasiunea pentru viață și frumos”

Numai atât am știut despre Jojo…până acum, de ziua mamei ei, prilej prin care a dorit să o arate tuturor. Părintele său este exact cum o descrie chiar artista: frumoasă, rafinată și un fashion icon.

„Ea e mama mea: pasionala, inteligenta, talentata si super vorbareata! La multi ani mama mea deosebita! Nu mai e alta ca tine pe lume! Asta sigur, suta la suta! Ma bucur ca ti-am mostenit pasiunea pentru viata si frumos, temperamentul vulcanic si sensibilitatea. Fara ele nu as fi ajuns pana aici! Te iubesc Tasha!”, este o parte din mesajul actriței.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI