Cum arată soacra lui Dinu Maxer. Este cu doar patru ani mai mare decât ginerele ei

Soacra lui Dinu Maxer este cu doar patru ani mai mare ca ginerele ei celebru. Mama Deei Maxer a fost prezentă de câteva ori în platourile emisiunilor TV de la noi, femeia fiind astfel familiarizată cu prezența în lumina reflectoarelor. Totodată, aceasta a făcut mai mereu și mărturisiri, din trecutul vedetelor. Spre exemplu, părinții Deei au fost cei care au prins-o pe artistă într-o ipostază intimă, la începutul relației sale cu Dinu.

Cum arată soacra lui Dinu Maxer. Este cu doar patru ani mai mare decât ginerele ei

Între Deea și Dinu Maxer există o diferență de vârstă de 16 ani. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când celebra dansatoare era doar o adolescentă, povestea de dragoste dintre ea și artist fiind una dintre cele mai frumoase din showbiz-ul românesc. De asemenea, nu mulți știu nici că la bază, Dinu Maxer este de profesie medic. Fanii nu i-ar putea ghici acestuia nici vârsta reală, acesta având 48 de ani. Totodată, între el și soacra lui există o diferență de vârstă de doar patru ani. Muzicianul este fondatorul trupei AXXA, în care a activat până în anul 2004.

Cum arată soacra lui Dinu Maxer. Este cu doar patru ani mai mare decât ginerele ei
Soacra lui Dinu Maxer este cu doar patru ani mai mare ca ginerele său celebru

Cei doi sunt părinții a doi copii, iar cea de-a doua minune a cuplului venit pe lume în luna octombrie, de anul trecut. Deea a născut o fetiță perfect sănătoasă, dar a mărturisit că din pricina operației de cezariană prin care a trecut, la a doua naștere, nu va mai putea rămâne însărcinată. Vedeta are vârsta de 30 de ani și arată în continuare foarte bine. Deea și-a menținut o siluetă de invidiat, fără să trădeze vreo clipă cele două sarcini, potrivit click.ro. Deea și Dinu Maxer mai au împreună un băiețel, care se numește Andreas.

„Când ne-am întâlnit prima dată, mama Deei nu știa că noi doi suntem împreună. Ulterior i-am spus amândoi că avem o relație, iar eu am promis că am intenții bune. Ne înțelegem bine, n-am avut nici o problemă de-a lungul timpului. Între noi este o diferență de vârstă de 4 ani”, povestea Dinu Maxer, despre soacra lui, în cadrul unei emisiuni TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI