Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Mircea Diaconu. Imagini rare

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Mircea Diaconu. Imagini rare
Ana Diaconu, fire retrasă, iubitoare de cai

Celebrul actor și europarlamentar Mircea Diaconu are o familiei frumoasă, alături de Diana Lupescu. cei doi celebri actori au doi copii Ana și Victor Diaconu. Dar, contrar așteptărilor, ambii copii au ales cariere diferite de cele ale părinților.

Mircea Diaconu, actorul, politicianul și familia

Viața lui Mircea Diaconu se învârte în aceste zile în jurul poziției sale de europarlamentar și politician independent. Înainte de asta, actorul Mircea Diaconu se poate mândri cu o carieră importantă în teatru și film. A jucat alături de monștri sacri ai scenei și ecranului, sub bagheta unor regizori la fel de mari.

Celebrul actor și-a unit destinul cu o altă personalitate importantă a scenei românești, Diana Lupescu. Cei doi sunt căsătoriți de 41 de ani și au doi copii frumoși.

În cei 41 de căsnicie cei doi au avut parte de satisfacții nenumărate, mai ales pe plan personal. Cei doi copii, Ana și Victor, astăzi ajunși la maturitate, se pot numi cele mai mari realizări ale celor doi.

Dacă Victor le-a urmat părinților pe drumul teatrului, absolvind facultatea de profil, Ana, în schimb, fire retrasă, a ales un alt domeniu. Ana Diaconu, în afară de frumusețe, are și o calitate aparte, îi plac caii. De altfel acesta este și domeniul în care a ales să-și clădească o carieră cu adevărat.

Ana Diaconu, fire retrasă, iubitoare de cai

Cariera Anei în domeniul echitației a fost susținută de cei doi părinți, astăzi ajungând la performanța de a fi campioană în domeniul echitației.

La rândul ei, devenită mamă, a descoperit că fiica sa are aceleași interese, așa se face că micuța i-a călcat și ea pe urme mamei sale, activând tot în domeniul echitației.

Cît despre relația dintre Mircea Diaconu și fiica sa, Ana, europarlamentarul a vorbit recent în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

„Ea a crescut în teatru, fiind mică în perioada cumplită a turneelor prin case de cultură neîncălzite, trenuri moarte. Vai de viața noastră, cum umblam răciți. De nu știu cate ori am adus-o cu sania pentru că nu aveam voie să circulăm cu mașina.

O data mi s-a întâmplat, ca la intoarcere să adoarmă pe sanie. Nu am avut încontro și am legat-o cu cureaua de la pantaloni să nu cadă. Ea a văzut teatrul din interior, din burta sa, cu miraculosși fantastic, așa cum pare din afară. Nu o interesează”., a povestit Mircea Diaconu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI