Cum arată și cu ce se ocupă Barbie de Ungaria. A dat 135.000 de dolari pe operații estetice

Cum arată și cu ce se ocupă Barbie de Ungaria. A dat 135.000 de dolari pe operații estetice

Barbie de Ungaria și-a convins soțul să investească în ea nu mai puțin de 135.000 de dolari, după ce și-a operat sânii de 10 ori și s-a tunat din cap până în picioare. Cu toate acestea, tânăra nu își găsește un job.

Cine e și cu ce se ocupă Barbie de Ungaria

Barbara Luna Sipos alias Barbie, are 22 de ani și este din Budapesta, Ungaria. Tânăra a declarat, recent, că nu își poate găsi un loc de muncă decent deoarece, în prezența ei, bărbații se pierd cu firea.

„Sunt o fată fierbinte şi sunt fantezia oricărui bărbat. Nu mă pot angaja nicăieri pentru că niciun bărbat nu poate munci în prezenţa mea“, a declarat „modesta“ Barbara, care încă din copilărie și-a dorit să fie o țintă atractivă.

Ea și-a început procesul de înfrumusețare încă din adolescență, de la vârsta de 17 ani, schimbându-și, până în prezent, silicoanele de 10 ori și ajungând de la mărimea 34B a sutienului la 34F.

A investit 135.000 de dolari în transformarea ei

Unguroaica a povestit că în trecut a lucrat ca recepționeră pentru un hotel, iar acum este fotomodel pe chat-uri. Motivul pentru care ți-a părăsit primul loc de muncă ar fi fost că toți bărbații îi făceau avansuri.

„Sunt fantezia perfectă, sunt carismatică şi asta îi face pe bărbaţi să mă vadă un obiect pe care vor să îl cucerească“, a mai spus Barbie de Ungaria.

Barbara s-a măritat în anul 2016, iar divorțul a avut loc trei ani mai târziu. În acest interval, fostul soț a cheltuit cu ea 135.000 de dolari.

„Două dintre operaţiile de la sâni au costat 19.000 de dolari şi două rinoplastii au fost 16.000 de dolari“, potrivit click.ro.

Însă tânăra nu s-a mulțumit cu atât. Au mai urmat două operații, una pentru a-și reduce mandibula și a doua pentru a avea fruntea ca Barbie, ambele costând câte 16.000 de dolari fiecare. Pentru a-și proteja investiția și pentru că era extem de gelos, soțul nu a lăsat-o pe Barbara Luna Sipos să muncească.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI