Cum arată și cu ce se ocupă astăzi Daciana Sârbu, soția lui Victor Ponta. Ce spune despre situația în care a ajuns soțul ei

Ce spune Daciana Sârbu, soția lui Victor Ponta, despre situația în care se află partenerul ei

Daciana Sârbu și Victor Ponta formează un cuplu din anul 2006. Semn că iubirea și respectul dintre ei nu s-a dus, Daciana i-a sărit imediat în apărare soțului său în conflictul cu Mihai Tudose. Ce a zis aceasta și cum i-a explicat faptele?

Cu ce se ocupă Daciana Sârbu?

Daciana Sârbu are 42 de ani și este un politician român, fost membru al Partidului Social Democrat. Aceasta reprezintă România în Parlamentul European încă din 2007 și din anul, 2015 deține și titulatura de vicepreședinte al Comisiei de Mediu și Sănătate publică din Parlamentul European. După ce a fost aleasă ca deputat PSD în legislatura dintre 2004-2008, a demisionat în 2007, fiind înlocuită de deputatul Ion Burnei.

„La momentul actual, soția lui Victor Ponta se află la Bruxelles alături de Maria Culescu și Anna Iacovlev pentru cngeresul anual organizat de European Cancer Pacient Coalition. „Suntem mândri să vă anunțăm, oficial, că Asociația M.A.M.E. a devenit full membru în cea mai mare organizație „umbrela” a pacienților cu cancer din Europa. Ne bucurăm pentru că avem ocazia să vorbim cu lumea bună, la nivel internațional, despre proiectele noastre, campaniile și activitatea pe care o derulăm în beneficiul copiilor și tinerilor diagnosticați cu cancer, din România”
Maria Culescu, membră a Asociației M.A.M.E.

Cum îi ia apărarea Daciana Sârbu soțului în conclictul cu Mihai Tudose?
Cum îi ia apărarea Daciana Sârbu soțului în conclictul cu Mihai Tudose?

Cum i-a luat apărare soțului în conflictul Ponta-Tudose?

Totul a pornit de la demisia lui Ponta cerută de către Mihai Tudose. Pe de altă parte, Ponta mai primește acuzații că a negociat cu PNL pentru susținerea Guvernului Orban doar în nume propriu, nu și în numele partidului său politic.

„Iar o să mă văd cu Victor şi o să-i spun «ti-am spus eu». Nu ştiu care au fost motivele, dar faptul că a acceptat în ProRomânia toţi sclavii lui Dragnea, toţi lingăii de clanţe, indiferent că era el, Dragnea sau Viorica preşedinte al PSD, are un preţ pe care îl plăteşte astăzi. Şi pe care îl va mai plăti mult timp de acum înainte”, a fost mesajul lui Mihai Sturzu, fost lider al Tineretului Social Democrat. Daciana Sârbu a decis să fie scurtă și la obiect, așa că a preferat să spună doar: „Noi i-am spus”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI